Sayfa 44/130 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon
Arama sonucu : 1034 madde; 345 - 352 arası.

Konu: CIMSA - Çimsa Çimento

1. Hepimiz sus pus olduk, en azından ben satmadım, varlık satışına kadar burdayım, umarım çok bekletmez

2.  Alıntı Originally Posted by Fsindustry Yazıyı Oku
    Hepimiz sus pus olduk, en azından ben satmadım, varlık satışına kadar burdayım, umarım çok bekletmez
    İnşallah. Ben zaten uzun vadeciyim, düşüşlerde alırım, 1 lot dahi sattıramazlar. Yurtdışı operasyonlarının katkısını da daha sağlıklı alabilmek için birkaç çeyrek daha beklemekte yarar var.

3.  Alıntı Originally Posted by Fsindustry Yazıyı Oku
    Hepimiz sus pus olduk, en azından ben satmadım, varlık satışına kadar burdayım, umarım çok bekletmez
    ufukta yeni bir ışık var mıdır ?Varlık satışının süresinin uzatılmasıyla ziraat yatırımdaki hissedar arasında bir negatif bağlantı var mıydı acaba? y.t.d.

4. Bir malın satıcısı var ise alıcısı da vardır bir yerde

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by docktor4462 Yazıyı Oku
    ufukta yeni bir ışık var mıdır ?Varlık satışının süresinin uzatılmasıyla ziraat yatırımdaki hissedar arasında bir negatif bağlantı var mıydı acaba? y.t.d.
    Ben onun şahıs ya da yatırımcı olduğunu düşünmüyorum çünkü günlerce tahtayı izledim ziraat yatırımdan şuursuzca aşağı yazılan 150k lık lotlarla verildi büyük bölümü,örneğin hisse 32, adam 31,50ye 150 k satış yazıyordu, bunun gibi çok fazla verdi, farklı bir yerden ky ninkilerle düşüklerden toplama hareketiydi bu diye düşünüyorum. Bu nedenle varlık satışı olmadan mallar toplandı ve halen toplanıyor gibi geliyor. Sonrası da malum en tepeden geri vermek…ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Fsindustry Yazıyı Oku
    Ben onun şahıs ya da yatırımcı olduğunu düşünmüyorum çünkü günlerce tahtayı izledim ziraat yatırımdan şuursuzca aşağı yazılan 150k lık lotlarla verildi büyük bölümü,örneğin hisse 32, adam 31,50ye 150 k satış yazıyordu, bunun gibi çok fazla verdi, farklı bir yerden ky ninkilerle düşüklerden toplama hareketiydi bu diye düşünüyorum. Bu nedenle varlık satışı olmadan mallar toplandı ve halen toplanıyor gibi geliyor. Sonrası da malum en tepeden geri vermek…ytd.
    keşke dediğiniz gibi olsa ,o zaman iyi olur...ben ziraatin satışlarınınbşl.tarihine baktım 1 nisanla başlatmış.varlık satış iptali yazısı da 2 nisan itibariyle gelmiş ve ziraat bu tarihten itibaren yağmur misali satışlarını yağdırmış.bunu tahmin edemeyen ben de o zamanlarda aldım hisseyi. velhasıl bakalım y.t.d.

7. Bugün ziraat alışa gelmiş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by docktor4462 Yazıyı Oku
    keşke dediğiniz gibi olsa ,o zaman iyi olur...ben ziraatin satışlarınınbşl.tarihine baktım 1 nisanla başlatmış.varlık satış iptali yazısı da 2 nisan itibariyle gelmiş ve ziraat bu tarihten itibaren yağmur misali satışlarını yağdırmış.bunu tahmin edemeyen ben de o zamanlarda aldım hisseyi. velhasıl bakalım y.t.d.
    Biz de izledik doktor da uzaktan izledik aksiyon alamadık 1 yıldır hissedeyim ama ilk kez bu kadar adice oyuna geldik, 30u geçince daha da 29 görmemiştik, gösterdiler. Ülkede dünyada birşeyler patlamazsa korkmaya gerek yok benzer oyunları 1 yıldır izliyoruz. Ytd.

Sayfa 44/130 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •