Sayfa 442/1002 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Aslında çok ciddi bir tehdit. Geldiğimiz noktaya hayretler içinde bakıyorum.
    Aynen,burası muz cumhuriyetimi acep,herşeyi ele geçirdik meydan bizemi kaldı diyorlar !!!,neyse fazla ciddiye almıyorum,çünkü benim öngörümde ileride olacakları biliyorum,valla onların yerinde olmak istemem,öyle gelecek kolay bilinmez,zaten zamanlan belirtiyorum.

ABD'nin California eyaletinde gerçekleşen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralı olduğu açıklandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık bakanı açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan : Türkiye’nin önünde yeni fırsat pencerelerinin açılmasını sağladık

Erdoğan : Salgın döneminde bir çok firmamız daha önce hiç varlık göstermediği ülke ve bölgelere açılma imkanı buldu

Erdoğan : G20’de sanayi üretimi en çok artan devletler arasında yer aldık . Aynı dönemde Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hacmi %4 arttı

Erdoğan : Öncü veriler Türkiye’nin ilk çeyrek büyüme verisinin çok güçlü geleceğini gösteriyor

Erdogan : ABD ile müttefiklik iliskimizi önemsiyoruz

Erdoğan : Biden’in 1915 açıklaması iliskimize ek yük getirmiş olsada , NATO toplantısında gerçekleştireceğimiz görüşmenin yeni bir dönemin habercisi olacağını inanıyorum

Erdoğan: “Haziran ayında yoğun aşılama kampanyası yürüterek normalleşmeyi hedefliyoruz.”

Sayfa 442/1002 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •