ABD'nin California eyaletinde gerçekleşen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralı olduğu açıklandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık bakanı açıklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan : Türkiye’nin önünde yeni fırsat pencerelerinin açılmasını sağladık
Erdoğan : Salgın döneminde bir çok firmamız daha önce hiç varlık göstermediği ülke ve bölgelere açılma imkanı buldu
Erdoğan : G20’de sanayi üretimi en çok artan devletler arasında yer aldık . Aynı dönemde Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hacmi %4 arttı
Erdoğan : Öncü veriler Türkiye’nin ilk çeyrek büyüme verisinin çok güçlü geleceğini gösteriyor
Erdogan : ABD ile müttefiklik iliskimizi önemsiyoruz
Erdoğan : Biden’in 1915 açıklaması iliskimize ek yük getirmiş olsada , NATO toplantısında gerçekleştireceğimiz görüşmenin yeni bir dönemin habercisi olacağını inanıyorum
Erdoğan: “Haziran ayında yoğun aşılama kampanyası yürüterek normalleşmeyi hedefliyoruz.”
Yer İmleri