Sayfa 444/1032 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Neticede İngiltere garantör devlet...Mantıklı aslında yaw, bizim açımızdan da hiç bir riski yok...Para onların parası sonuçta...Ulen ne sitratecik adamım görüyonuz deel mi?...Bu arada trendciğim de iyi tatil yaptı bizi burada meletirlerken...Yazıyom bunları...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tamam onu biliyoruz da, niye? Ya da ne karsiliginda? O kadar problem varken ebru hanim mi dertmis ABD Baskanindan cozmesi istenilecek?
    benim anlamadığım bu israilden kurtarılan vatandaş 10 gün öncesinin haberi, neden tekrar alevlendi? millet yeni duymuş gibi???

3. Kurtardi derken hocam ?

Bu arada Trend Hound REIS :

Dolar BAzli zarari dev gibi, 10.2/3.88=2.62 $
    TL Bazli Zararin : 10.2-6.42 = %42
    Dolar Bazli 5 86/6.11 Guncel Dolar kuru = 0.95 $
    2.62-0.95= 1.67 $ 1.67/2.62 = %63.7

erimis TRENDHOUND reis TL ve Doviz BAzli.
    Dedikleri bence suana kadar pek tutmadi. DOlar Tahmini, Secim tahmini, Halkbank TAhmini,

Bu arada suc kendisinde deil, cunku bu ulkeyi yonetenleriin bu kadar manyakca haraketler yapacaklarina, PAPAZ a, OFAC in karari hala neden bu kadar aciklamayamadigina
    o bile sasti.

Kendisini takdir ediyorum. Ama al/sat a karsi olusu, Alttan maliyet dusurmeye karsi olusu da takdir edilesi. Cunku sonradan alan hep iceri girdi.

Simdi Trend Hound REis Kasim 2017 de maliyet yapti ama.

Halkbanka 3-5 senedir yatirim yapanlarin durumu daha beter.

2015 secimlerinden once giren KITLELER var.

Bende bu arada TREND HOUND kadar maliyetliyim. Euro Kazanip, HAlkbanka koyduk parayi. Bizde hata ettik ama olaylarin buraya gelecegini tahmin edemedim,

Trend HOund un dolar bazli maliyetine gelmesi icni, Dolar hic artmasa bile hissenin %162 artmasi lazim. Sizce bu mumkun mu ?

4.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Şimdi...Bunlar bu ev hapsi kararına zaten itiraz etmişler ve itirazları reddedilmişti...Esasen ve dahi hukuken herhangi bir duruşma ya da karar & karar değişikliği olmaksızın yeni bir itiraz yapabilmenin yolu da yok CMK'da bildiğim kadarıyla...

O halde bunlar bu itirazı (usulden reddedileceğini bile bile) niye yaptı ?...Bu işte bir iş var ama ne anlamadım...
    Bunlar bu piyasadan her seferinde para vurmuyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum abi...Tamam, Jandarmayız her şeyden kıllanıyoruz ama bu apaçık bir dümendi...Direkt usulden reddedilmiş ...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Kurtardi derken hocam ?

Bu arada Trend Hound REIS :

Dolar BAzli zarari dev gibi, 10.2/3.88=2.62 $
    TL Bazli Zararin : 10.2-6.42 = %42
    Dolar Bazli 5 86/6.11 Guncel Dolar kuru = 0.95 $
    2.62-0.95= 1.67 $ 1.67/2.62 = %63.7

erimis TRENDHOUND reis TL ve Doviz BAzli.
    Dedikleri bence suana kadar pek tutmadi. DOlar Tahmini, Secim tahmini, Halkbank TAhmini,

Bu arada suc kendisinde deil, cunku bu ulkeyi yonetenleriin bu kadar manyakca haraketler yapacaklarina, PAPAZ a, OFAC in karari hala neden bu kadar aciklamayamadigina
    o bile sasti.

Kendisini takdir ediyorum. Ama al/sat a karsi olusu, Alttan maliyet dusurmeye karsi olusu da takdir edilesi. Cunku sonradan alan hep iceri girdi.

Simdi Trend Hound REis Kasim 2017 de maliyet yapti ama.

Halkbanka 3-5 senedir yatirim yapanlarin durumu daha beter.

2015 secimlerinden once giren KITLELER var.

Bende bu arada TREND HOUND kadar maliyetliyim. Euro Kazanip, HAlkbanka koyduk parayi. Bizde hata ettik ama olaylarin buraya gelecegini tahmin edemedim,

Trend HOund un dolar bazli maliyetine gelmesi icni, Dolar hic artmasa bile hissenin %162 artmasi lazim. Sizce bu mumkun mu ?
    Kurtardi darken.. . Ben orda 6 ay aci cektim. Sacma sapan troller; hayatta hicbir yere gelmemis, internetten kendinden daha embesil olanlari kullaranarak haci hoca pozlarinda olanlar; ideolojik banka ile alakasi olmayan hiyarlar, vs.. Yani bana hicbir faydasi olmayan bir yerdi. Orda aci cekiyordum.

Daha nasil anlatabilirim. Bazen 8-10 sayfa boyle gidiyordu tek bir mesaj okuyamadan.

Trend yeni bir konu acilmayi kabu etmeseydi, burasi da olmazdi, arkadaslar gelip yazmazdi. O yuzden beni ordan kurtardi diyorum, buna da her zaman tesekkur ederim.

Onun ongoruleri tutmadi. Kiminki tuttu ki, banka ve ulke baska bir boyuta gecti. Borsa bir sabit degil. Tutacak diye birsey de yok. Borsada bilgileri suzgecinden gecirmezsen, baskainin yoluna gidersen kaybetmeye mahkumsundur. Burda yazanlar bunun olgunluguna erismis insanlar.

Sorunun cevabina gelince. Benim gorusum evet. Ama trade yapmiyorsan isin cok zor. Bu hisse (ve diger bankalar) yatirimdan batirim olali oldukca uzun zaman gecti.

6. Mahkeme kararı açıklanmadan 5-10 dakika öncesi yukarı hareketleri kim yaptırdı bakmak lazım...İzmir Adliyesinde tanıdık bir çaycımız olaydı malı vurduyduk bugün...Bugün de zararla kapadım, mübarek gün bereketli gelmedi abi...En iyisini dediğin gibi trend yapıyor, aldı attı köşeye...Kalan paranın faiziyle an itibariyle çıtırlarla şezlong altlarında anı anlatmaca oynuyordur...Ben sana sorarım dur sen... Gelir gelmez fotoyu değiştirir bakın görün...

7. Hulusi Akar ile Hakan Fidan Rusya'ya gidiyormuş...Bir yerlere dalacağız yine anlaşılan, boşuna gitmez bu ikili...

8. Çok önemli gelişme.

ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey Suriye’den sorumlu özel temsilci oldu.

Jeffrey DC’de katıldığı her toplantıda YPG ile PKK’nın aynı olduğunu söylerdi. Türkiye’nin önemli bir müttefik olduğuna işaret ederdi.

Bugün göreve başlıyor.
    https://twitter.com/huseyingunayDC/s...01400054591490

Sayfa 444/1032 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •