Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    bu arada tcd için sabah satış girdim yarınki getirisi ile birlikte bir süre izlemede kalacağım.
    Hocam direksiyonu nereye kıracaksiniz?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    TCD'yi aldığım gün, OBP ya da GPG alsaydım daha kârlıydım. Tam bir hayal kırıklığı. 23 küsür ortalamalı nzor bono ortalamamdan bile düşük getiri getirmiş aynı süreç boyunca.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    bu yüzde 5 eylülden beri paranızın ne kadar değerlendiği mi acaba? Örnek vermek gerekirse 10 000 gpg aldığınızı varsayalım bugün itibari ile 165 tl mi getirmiş olacaktı size.

3.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Hocam direksiyonu nereye kıracaksiniz?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    gpg vardı zaten ona ekleme yapacağım gpg oranım %50 üzerine çıkacak.

şu an
    gpg
    tcd
    okt
    ist
    dolar

vardı elimde tcd'yi gpg'ye alıp aylık da daha makul yerlerde görürsem tekrar gireceğim.

4. ATA PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
    Portföy Bilgileri
    23 Eylül 2019 Tarihi İtibariyle
    Fon Toplam Değeri 575.142,18 TL
    Birim Pay Değeri 0,006574 TL
    Yatırımcı Sayısı 286
    Varlık Oranları
    Hisse Senedi: 85,46
    Yatırım Stratejisi
    Makroekonomik (büyüme, enflasyon vb.) ve finansal piyasaları etkileyen diğer faktörlerin (risk göstergeleri, faiz farkları vb.) varlık fiyatları üzerinde yaratması beklenen etkilerinden yararlanmak üzere, fon varlık dağılımının aktif bir şekilde yönetilmesi hedeflenmektedir. Fonun yatırım amacı, dengeli portföy dağılımı ile uzun vadede yatırımcılarına istikrarlı bir getiri sunmaktır. Fon portföyüne kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçları ile ortaklık payları, döviz, kıymetli madenler, faiz ve diğer sermaye piyasası araçları ile bu araçlara ve finansal endekslere dayalı, yurt içi veya yurt dışı borsalarda işlem gören türev araçlar (vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri) dahil edilebilir. Fon portföyü, çeşitlendirilmiş yatırım enstrümanları ile öncelikli olarak enflasyondan daha yüksek bir getiri elde etmeyi hedeflemektedir. Değişken fon olması itibariyle ortaklık paylarının yanında kamu veya özel sektör bonolarına yatırım yaparak portföy çeşitliliği sağlar ve hisse yoğun fonlara göre daha düşük oynaklığa sahiptir.
    İşlem Saatleri 09.00-13.30
    İşlem Yerleri TEFAS
    En az Alınabilir Pay Sayısı 1 Pay ve Katları
    Yönetim Ücreti (Günlük) 0,00000000
    Karşılaştırma Ölçütü % 10 BIST-KYD 1 AYLIK MEVDUAT TL + %40 BIST-KYD O/N Repo Endeksleri Brüt +%50 BIST-KYD ÖSBA DEĞİŞKEN
    Risk Değeri 1

sayın admustafa, ilginç bir fon keşfetmişsiniz ama böyle bir fonun risk değeri nasıl bir olabilir anlamadım. neden böyle yazmış olabilirler sizce? ya da bunu kendilerine bir sorsak.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bunun getirileri de son zamanlarda hızlanmış, şu durumda tcd gibi format değişikliği falan mı yapmış fon yönetimi?
    Tam format değişimini 2 Mayısta yapmış o günden beri sadece türev ve hisse ile gidiyor fon. Öncesinde daha çok özel sektör borçlanma fonu gibiymiş. Geçen sene 94 ÖST, %6 hisse varmış dağılımında.

6.  Alıntı Originally Posted by investor35 Yazıyı Oku
    Hisse senedi oranını 10.66 görüyorum siz nereden bakıyorsunuz acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben de 10,66 dedim ya hocam [emoji4]Fonbul dan bakıyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

7.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    TCD'yi aldığım gün, OBP ya da GPG alsaydım daha kârlıydım. Tam bir hayal kırıklığı. 23 küsür ortalamalı nzor bono ortalamamdan bile düşük getiri getirmiş aynı süreç boyunca.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    5.9 da almanız şanssızlık olmuş. Ben de 2.9 ve 9.9 da aldım 3,97 ve 2,67 kar oranlarım. Bence bir süre sabredin.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ATA PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
    Portföy Bilgileri
    23 Eylül 2019 Tarihi İtibariyle
    Fon Toplam Değeri 575.142,18 TL
    Birim Pay Değeri 0,006574 TL
    Yatırımcı Sayısı 286
    Varlık Oranları
    Hisse Senedi: 85,46
    Yatırım Stratejisi
    Makroekonomik (büyüme, enflasyon vb.) ve finansal piyasaları etkileyen diğer faktörlerin (risk göstergeleri, faiz farkları vb.) varlık fiyatları üzerinde yaratması beklenen etkilerinden yararlanmak üzere, fon varlık dağılımının aktif bir şekilde yönetilmesi hedeflenmektedir. Fonun yatırım amacı, dengeli portföy dağılımı ile uzun vadede yatırımcılarına istikrarlı bir getiri sunmaktır. Fon portföyüne kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçları ile ortaklık payları, döviz, kıymetli madenler, faiz ve diğer sermaye piyasası araçları ile bu araçlara ve finansal endekslere dayalı, yurt içi veya yurt dışı borsalarda işlem gören türev araçlar (vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri) dahil edilebilir. Fon portföyü, çeşitlendirilmiş yatırım enstrümanları ile öncelikli olarak enflasyondan daha yüksek bir getiri elde etmeyi hedeflemektedir. Değişken fon olması itibariyle ortaklık paylarının yanında kamu veya özel sektör bonolarına yatırım yaparak portföy çeşitliliği sağlar ve hisse yoğun fonlara göre daha düşük oynaklığa sahiptir.
    İşlem Saatleri 09.00-13.30
    İşlem Yerleri TEFAS
    En az Alınabilir Pay Sayısı 1 Pay ve Katları
    Yönetim Ücreti (Günlük) 0,00000000
    Karşılaştırma Ölçütü % 10 BIST-KYD 1 AYLIK MEVDUAT TL + %40 BIST-KYD O/N Repo Endeksleri Brüt +%50 BIST-KYD ÖSBA DEĞİŞKEN
    Risk Değeri 1

sayın admustafa, ilginç bir fon keşfetmişsiniz ama böyle bir fonun risk değeri nasıl bir olabilir anlamadım. neden böyle yazmış olabilirler sizce? ya da bunu kendilerine bir sorsak.
    Yatırımcı bilgi notu Nisan 2018'e ait sn.hayrani. Ayrıca risk derecesi zaman içerisinde değişebilir.

Belirtilen risk değeri Fon’un geçmiş
    performansına göre belirlenmiştir ve Fon’un
    gelecekteki risk profiline ilişkin güvenilir bir
    gösterge olmayabilir.
    - Risk değeri zaman içinde değişebilir.
    - En düşük risk değeri dahi, bu Fon’a yapılan
    yatırımın hiçbir risk taşımadığı anlamına gelmez.
    - Fon’un belirtilen risk değerine sahip olma
    gerekçeleri: Haftalık getirileri kullanılarak
    hesaplanan volatilite sonucuna göre hesaplanan
    değerdir.

Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz