Sayfa 444/610 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 4874 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Onun vizyonunu......cvghfdddrrrdddsss
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn Linux,
    Ahmet Patron turizmdeki eksik gördüğü bir konsept üzerine hareket edyor
    vizyon sahibi adam, Danışma fikir almayı bilen birisi...

Yapsin yapacagini ben beklerim , beklemek benim isim
    Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    takdin sen elaya ) otel benim demistim
    THY de benim ))
    TGRT dE Ahmet baskan ne yapacagini söylemisti buraya linkide konuldu...
    Turizmden devam , Antalya Didim v.s . surda oteli olupta Bistte olan kaç sirket var,
    Fiyatlanir mi fiyatlanmaz mi onu ben bilmem, Ama Bu bedelsizi ekledikten sora cekilirim inzivaya
    bi sonraki bedelsize kadar ))
    ela'daki odalarımızı versin linux felan butik otel açalım
    nasip....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by Gol Kralı Yazıyı Oku
    Onun vizyonunu......cvghfdddrrrdddsss

Beğenirsin hisseyi alirsin beğenmezsin short acarsin bu senin bileceğin iş.

Eğer sirketin sahibiyle bir sıkıntın varsa, yeri yurdu belli git konus,
    senden öncekilerede dedim, Sıkıntın var Genel Kurula katıl yüzene söyle,

ne diyeceksen ...

o yok, bu yok.

benim yazimi alinti yaparak yazma..
    benim sizinle isim olmaz yolunuz acik olsun..
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4. Patronu öven onun adamıdır!!! Milletin kanını emen pirhana yı gelip kimse vizyon mizyon muhabbeti yapmasın. 5 lirada 5 milyon lot patron satış yapıyor, sonrasında hisse 20 liraya gidiyorsa patronun vizyonu! ortaya net çıkar... Amaç, Küçük ortaklarını kandırarak (mesaj; bak ben 5 milyon lot sattım, benim şirketim 5 para etmez, sizde satın dır!) insanları dolandırnaktır. Sonrasında 21.5 dan 9 liraya basan, benim gözümde adam değildir! Kanı bozuğun tekidir. Zararımı çıkarmadan da buradan gitmem. İster seve seve, ister söve söve... İşleri güçleri ahlaksızca hareketler, dansözlük...Biraz dik duruş olur, biraz sadece biraz ortaklarına güven verirsin... Lanet olsun senin yöneteceğin şirkete...Tekrar diyorum onun ben vizyonunu ............

Son düzenleme : Gol Kralı; 17-07-2023 saat: 14:41.

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    ela'daki odalarımızı versin linux felan butik otel açalım
    Turizm uzun vadeli bir yatırımdır, inşaattan da ötedir geri dönüş süresi... Otel işletmeciliği ise zor bir iştir, kaliteyi keşfetmek, keşfedilen kaliteyi yakalamak ve o kalitede kalabilmek... ela otel biraz bu işin laboratuarı diyelim... Deneme yapılıyor, en iyi yakalanmaya çalışılıyor, sonrasında da bu kaliteyi en azından 4-5 otel boyutuna çıkarıp marka oluşturulması... İnşaat ile beraber turizm çapraz bir satıştır, inşaat piyasası durgunsa turizmden yürürsün garantin vardır hesabı...
    ahmet patron bunun peşinde bence açıkçası... ilk faz tamamlandı kalite tanımlanmak üzere... diğer fazlara geçebiliriz diyeceğiz yakında

6. ben eli yukselteyim

Aktay turizm işletmeleri halka arz izahnamesini gorene kadaburdayız.
    Ahmet beyim biz hanci sen yolcu olursun bu hikayede insallah
    irmik menkul değerler, profesyonel kadrosu ile yıllardır reel hayatta kazandıklarını borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir

7.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    herkese iyi pazarlar,
    birkaç haberin üzerine genel kapsamlı bir ekonomi yazısı yazmak farz oldu... konut satışlarında haziran ayında gerçekleşen yüzde 44 lük düşüş tabii geçen senenin aynı ayına göre ... bu seneki haziran ayına bayram tatili gelmesi sebebiyle neredeyse ayın yarısı tatildi, kalan kısmı okul kapanışı, sınavlar vs ... ama geçen sene haziranda tatil yoktu neyse oydu... temmuz itibariyle o tarz bir yüksek düşüş olacağını düşünmüyorum...
    bugün benzine ve doğalgaza gelen zamların ne yazıkki enflasyona etkisi ister istemez olacaktır, yüksek enflasyonun olduğu ortamda ise kolay kolay konut fiyatları düşmez . zaten arsa stoğunun az olması sebebiyle yeni inşaat başlangıçları az -binbir güçlükle inşaatını yapan, tamamlayan adam gerçek enflasyon oranından az bir karla konutunu satmaz niye satsın bekler ....
    bizim satışlar fena değil daha önceleri yazdım ilk çeyrekten daha iyi , ortalamaların ise altında diye ekleyebileceğim birşey yok zaten ağustosun ortasında rakamları göreceğiz , burada konuşuyor oluruz inşaallah...
    gelelim hisse hareketlerine , bu hafta hareketlendi, 6 aydır komple aşağı giden bir grafik vardı. hep dediğim gibi aslında bakılması gereken puzzle in komplesi , şirket ne yapıyor karlılık ne durumda doğru zamanda doğru projeksiyonlarda mı , aksiyonları doğru mu... hisse fiyatı an be an bunu fiyatlamaz, ama orta ve uzun vadede ister istemez fiyatlıyor...
    gelelim bu haftaki merkez bankası toplantısına herkesin genel beklentisi 5 ila 8 puan arasında artması... ancak benim beklentim ise 2-3 puan arası bir artış olacak hatta tam 2.5 puan diye düşünüyorum... peki böyle bir artış olursa piyasalar nasıl reaksiyon verir dediğinizi de duyar gibiyim... onun da cevabını vereyim.. döviz 28 e doğru hareketlenir, ve bir sonraki toplantıya kadar kendine 28 i taban yapar, borsa 7 bine doğru düşe kalka hisse bazlı güzel karlar bırakarak doldura doldura sindire sindire hereket yapar. özak ise istemeye istemeye eski zirvelerine doğru gider 21 tl civarlarına ancak bunu ancak yıl sonuna kadar yapar diye düşünüyorum , özak ile ilgili tahminler kehanetten ödemeye gitmez ancak özak ise koy sepete formasyonu eylül ekim ayında açıklanabilecek olduğunu düşündüğüm konut kampanyaları ile zirve yapar diye de ekliyor ve iyi pazarlar diliyorum ...
    Merkez bankası 2,5 puan artırdı

8. 6-9 aylik bilancolara gore ucuz kalacak bu fiyatlarla.

Sayfa 444/610 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •