Beğenirsin hisseyi alirsin beğenmezsin short acarsin bu senin bileceğin iş.
Eğer sirketin sahibiyle bir sıkıntın varsa, yeri yurdu belli git konus,
senden öncekilerede dedim, Sıkıntın var Genel Kurula katıl yüzene söyle,
ne diyeceksen ...
o yok, bu yok.
benim yazimi alinti yaparak yazma..
benim sizinle isim olmaz yolunuz acik olsun..
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Patronu öven onun adamıdır!!! Milletin kanını emen pirhana yı gelip kimse vizyon mizyon muhabbeti yapmasın. 5 lirada 5 milyon lot patron satış yapıyor, sonrasında hisse 20 liraya gidiyorsa patronun vizyonu! ortaya net çıkar... Amaç, Küçük ortaklarını kandırarak (mesaj; bak ben 5 milyon lot sattım, benim şirketim 5 para etmez, sizde satın dır!) insanları dolandırnaktır. Sonrasında 21.5 dan 9 liraya basan, benim gözümde adam değildir! Kanı bozuğun tekidir. Zararımı çıkarmadan da buradan gitmem. İster seve seve, ister söve söve... İşleri güçleri ahlaksızca hareketler, dansözlük...Biraz dik duruş olur, biraz sadece biraz ortaklarına güven verirsin... Lanet olsun senin yöneteceğin şirkete...Tekrar diyorum onun ben vizyonunu ............
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Son düzenleme : Gol Kralı; 17-07-2023 saat: 14:41.
Turizm uzun vadeli bir yatırımdır, inşaattan da ötedir geri dönüş süresi... Otel işletmeciliği ise zor bir iştir, kaliteyi keşfetmek, keşfedilen kaliteyi yakalamak ve o kalitede kalabilmek... ela otel biraz bu işin laboratuarı diyelim... Deneme yapılıyor, en iyi yakalanmaya çalışılıyor, sonrasında da bu kaliteyi en azından 4-5 otel boyutuna çıkarıp marka oluşturulması... İnşaat ile beraber turizm çapraz bir satıştır, inşaat piyasası durgunsa turizmden yürürsün garantin vardır hesabı...
ahmet patron bunun peşinde bence açıkçası... ilk faz tamamlandı kalite tanımlanmak üzere... diğer fazlara geçebiliriz diyeceğiz yakında![]()
ben eli yukselteyim
Aktay turizm işletmeleri halka arz izahnamesini gorene kadaburdayız.![]()
Ahmet beyim biz hanci sen yolcu olursun bu hikayede insallah![]()
irmik menkul değerler, profesyonel kadrosu ile yıllardır reel hayatta kazandıklarını borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir
6-9 aylik bilancolara gore ucuz kalacak bu fiyatlarla.
Yer İmleri