Sayfa 45/55 İlkİlk ... 354344454647 ... SonSon
Arama sonucu : 435 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Temettü ile ilgili herşey

1.  Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    https://tr.tradingview.com/chart/RMNM48PF/

bu linki tıklayınca çıkmıyor mu
    BÜtün grafik verileri geçmişe dönük düzeltilir. Bu site henüz güncellememiş geçmişi bazı veri terminallerindede bu problem yaşanabiliyor.

İdeal veri terminalinde 5 Dkikalık grafiklere baktım ki bu en doğrusudur.

ayın 30'unu kastediyorsan en doğru şeklinde ve 5 dakıkalık görünümle şu şekildedir.

Aşağıdaki resimde hisse senedi o gün temettü vermeseydide bu hareket yaşanacaktı. Devamındaki harekette temettü versede yaşanacaktı.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim de bir tanidigim var.
    43 senedir Aygaz tasiyor hala.
    Adam bir efsane benim gozumde.
    24 yasinda hukuk fakultesinden mezun olup biraz para kazanmis ve baktim bununla o zamanlar kotu bir daire alabiliyorum dedi hic bulasmadim gittim Aygaz aldim, bir kac sene sonra baktim ki sadece temettusu ile beni en guzel yerlerde yasatiyor, tatil yaptiriyor satmayi artik dusunmez oldum, her sene temettusunu aldim ve harcadim. Akranlarim gibi ev, arsa emlakda hic gozum olmadi. Cok da memnunum dedi.
    Syg,
    İnşallah 10-15 sene sonra ülkemizde daha çok temettü emeklisi olacak, millet konuşsun, biz düzgün kağıtlarda biriktirmeye devam.
    10 sene sonra borsa ters geldi, düz gitti, testere yaptı gibi bahanelerle para kazanamadım diyenler aynen "Temettü kötü kardeşim." demeye devam edecekken biriktirenler gül gibi temettüsüyle geçinir gider

3.  Alıntı Originally Posted by ekizhuseyin Yazıyı Oku
    Keşke bu forum işinden anlayan bir hayırsever çıkıp "Temettü İle İlgisiz Herşey" diye bir başlık açsa da Erhan Bey'i de bizleri de kurtarsa
    Keşke!Bir insan bu kadar "Tamam artık konuşmayacağım."diyip lafını yiyip konuşur mu ilk kez bu elemanda görüyorum.Bütün hisse.net keyfimi alıp götürdü. Zaten bir kaç konuya bakıyoruz artık onları da hızlı geçmeye başladım. Yıllardır aynı muhabbet "Bak şimdi bakkalın var." "Bak şimdi fabrikan var.", bi kendisi akıllı, salaklara anlatıyor sanki.

4. Kar edip büyüyen, her sene banka faizi civarında yada fazla düzenli temettü veren şirket candır.

5. Tmm sizin caniniz sikiliyirsa sikmayiz... Siz en iyisini bilirsiniz. Akil vererek hata ettim..

Tekrar yazadabilirim yazmayadabilirim ucunu acik birakiyorum ��

Ben ne yaptım, kader sana
    Mahkum etti, beni bana
    Her nefeste, bin sitem var
    Şikayetim yaradana, şikayetim yaradana.

Şaşıran sen mi yoksa ben mi, anlayamadım
    Öyle bir dert verdin ki, kendime gelemedim
    Çıkmaz bir sokaktayım, yolumu bulamadım
    Of...of...of...of...of...of..of..of.....

6. Akçansa bugün temettü verecek ama %10 değer kaybettti. Benim ilk hisse alış tecrübem bu hafta başladı. İlk temettü alışım olacak bu hisse ile.
    Sormak istediğim şu = normalde temettü veren hisse düşer biliyorum da, yarın düşmesi gerekmiyor mu neden bugün düştü ?
    Bugün alış emri verenler bugün aldığı kağıttan temettü alabilir mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by abdullaht Yazıyı Oku
    Akçansa bugün temettü verecek ama %10 değer kaybettti. Benim ilk hisse alış tecrübem bu hafta başladı. İlk temettü alışım olacak bu hisse ile.
    Sormak istediğim şu = normalde temettü veren hisse düşer biliyorum da, yarın düşmesi gerekmiyor mu neden bugün düştü ?
    Temettuyu bugun verdi; brut tutar acilis degerinde dustu. Sizin hesabiniza stopajli halinin gecmesi 2 gunu bulur. Bugun hisse alirsaniz seneye temettu alirsiniz.
    Saygilarimla

ytd

Alıntı Originally Posted by abdullaht Yazıyı Oku
    Akçansa bugün temettü verecek ama %10 değer kaybettti. Benim ilk hisse alış tecrübem bu hafta başladı. İlk temettü alışım olacak bu hisse ile.
    merak etmeyin önümüzdeki günlerde bu düşüşü telafi eder, kaldığı yerden devam eder
    borsa yatırımcılar içindir.

Sayfa 45/55 İlkİlk ... 354344454647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •