Originally Posted by Webster Aman allahim etflere bakin 2.33 oldu Yarin bist ins art 3 o da enaz Dolar %1 düşmüşken, dolar bazlı etf 2.33 olmuş çok değil
Originally Posted by burak1987 TCD de +5 yapar o zaman Sent from my iPhone using Tapatalk Tahminen yapabilir cunku yarin ters poz da acmazlar...5 i bilemem de 4 yapabilir... Sana yaklasik 30k yazar Hayrini gor
Originally Posted by Webster Tahminen yapabilir cunku yarin ters poz da acmazlar...5 i bilemem de 4 yapabilir... Sana yaklasik 30k yazar Hayrini gor Cümleten hepimize inşallah. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Cümleten hepimize inşallah. Sent from my iPhone using Tapatalk Ben girmedimki😀 Yarin da girmem yukselis sert olur diye Ilk duzeltmeyi bekleyecegim ama uzun sure duzeltmede yemez gibi...ytd
Originally Posted by servetbey 2.51 offf vala muhtesem olcaz insallah Bu gece 3 u gecer Asil sabah gor sen Dolardan cikis hizlandi Biste akacak para... Mk yabancilari gecen ay bosuna kacmamis Yarin dipten dalacaklar...
Yalniz bu dolarcilarin yuzu yine gulmedi 😀 Ben bile bu defa 6 ustune atar diye dusunuyordum ki beklentimi biliyorsunuz 5.74
Originally Posted by Webster Yalniz bu dolarcilarin yuzu yine gulmedi [emoji3] Ben bile bu defa 6 ustune atar diye dusunuyordum ki beklentimi biliyorsunuz 5.74 Bende baktım artık ne teknik ne temel işler oldu 5,92 den çıkmıştım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Petrol fena düşmüş Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri