Sayfa 454/1003 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    ne oldu ...bi haber mi var ?
    Haber yok ama dünkü borsaların düşüşü feyk ti.Bu gün geri alır. Sadece hulk değil geneli
    Yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Haber yok ama dünkü borsaların düşüşü feyk ti.Bu gün geri alır. Sadece hulk değil geneli
    inşallah kardeşim...dow vadeli + % 2,50 an itibari ile...

Medyanin allah belasini versin. Insanlari panikletip duruyorlar. Umarim hepsi yakalanir da geberir.

Habere bakin ya: "New York'ta koronavirus belirtileri gosteren 37 yasindaki saglikli anne mutfaginda tek basina oldu"

Haberin iicnde bir yerde de "Korona testi yaptirip yaptirmadigi biilnmiyor. 3 ay once kemoterapisi bitti.".

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Senatodan stimulus paketi gecmedi simdilik de ondan kotuydu. Demokratlar dolfinleri, kuresel isinmayi, havayollarinin emisyonlari kesmesini... yani kendi gay agendalarini soktular isin icine.

Havayolllari 29 milyar dolar istemis. Karsiliginda da 5 ay isten cikarma olmyacagi sozuu vermisler.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Senatodan stimulus paketi gecmedi simdilik de ondan kotuydu. Demokratlar dolfinleri, kuresel isinmayi, havayollarinin emisyonlari kesmesini... yani kendi gay agendalarini soktular isin icine.
    Bugün bist minumum % 4, hulk ve benzerleri minumum % 8 yapmalılar gün ici veya sonunda.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Bugün bist minumum % 4, hulk ve benzerleri minumum % 8 yapmalılar gün ici veya sonunda.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Ya arkadaşım geceden beri 10 tane mesaj atmışsın BIST uçacak kaçacak diye altına da yatırım tavsiyesi değil yazıyorsun amacın nedir, totem mi yapıyorsun... Biz de bekliyoruz çıkmasını, ama trollemeye gerek yok forumu

8.  Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Ya arkadaşım geceden beri 10 tane mesaj atmışsın BIST uçacak kaçacak diye altına da yatırım tavsiyesi değil yazıyorsun amacın nedir, totem mi yapıyorsun... Biz de bekliyoruz çıkmasını, ama trollemeye gerek yok forumu
    Önce iyi oku uçacak kaçacak hicbir yerde yazmadım.Bugün dünkü sert kayıplarını geri alacak kadar diyorum.
    Dün gün içinde 20 tane öldük bitecegiz mesajı atan kişiye göster tepkini daha sağlıklı olur.Ben falcılık yapmıyorum veriye göre konuştum.

Sayfa 454/1003 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •