Sayfa 455/469 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Herkesin görüşü kendini bağlar ;
    Bu hisseyi 01 Kasım 2023 de aldım , bu zaman içinde 120-258 fiyat aralığında gezdi, 3 defa temettü verdi, şimdi Ağustos ayında temettü , sonrasında da muhtemelen Eylül 10-15 tarihinde bedelsiz verecektir, hisse istediğinde uçuyor , örneğin 140 ila 180 arasında 2 gün içinde hareketliliği o kadar seri ve hızlı idi. Ben şuan ki görünüme bakarak şunu belirteyim kağıt gitmiyor, götürmüyorlar , ( olağan dışı birşey olur, tahtacı alır götürür bilemem ) Gözüken şu ki ( İnşaALLAH olmaz) 200-250 aralıpında bölünecek , sonrası malum , uzun bir süre düşecek , düşecek yataya bağlayacak , çok gördük , 4 haneleri rakamlar benim görüşüm 2 yıl var bu durumda , bu zaman içinde deprem , dış politika , kötü haberler , kırılgan borsada ne olacağını kestirmek zor . Kârı parayı cebe indirmedikçe kazanım olmuyor, umarım herkes kazanır, daha 259 u geçemedi ( bu kadar bedelsiz varken ) birde yaklaşan bedelsiz , zaman daralıyor , şahsi fikrim onay alınca çıkmak , uygun fiyata gelince tekrar değerlendirilebilir ,,,,

Her düşünceye saygım sonsuz
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir , yatırım tavsiyesi değildir

Egpro nun gitmemesinin ana sebebi çok afişe oldu.. Beklentiler bir anda çok yükseklere çekilince atlayanda çok oldu.. Esasına bakarsak dinlenme ve 200 tl yi dip yapma hareketlerini izliyoruz..Bölünme öncesi sert bir hareket yapma ihtimali bence yüksek.. Bizim ana konumuz şirket iş yapıyor mu.. Karı dağıtıyor mu.. Performans artırıyor mu.. Bunlar olmalı.. Yoksa ben büyük hareket başlasın da alayım derseniz tutturamazsınız.. Çok hisse biliyorum bedelsiz verip süründürdü.. Herkesin bilgi ve becerisi kazandığı bu piyasada yenilerin işi çok zor.. Herkese başarılar.

3. Hocam çok haklısınız , ayrıca önce yorumlarda grafik ve değerlendirme yapan beyfendide sağolsun, çok güzel açıklamış ,
    Ege profil Harika bir hisse .... Burada hemfikiriz. Benim demek istediğim önceleri Bedelsiz açıklanınca bir hissede ( 400-500-600 vs ) Şirketler o kadar güzel yükselirdi ki , hatta alım fırsatı dahi oluşmazdı, sonra duraklar, belli bir rakamda bölünürdü, yeni eski diye oluşurdu, şimdilerde bedelsiz vereceği kap haberleri dahi kıpırtdatmıyor, Hissemiz çok güzel , yatırımları,Belçika , öncülüğü, düzenli temettü vermesi bunlar Harika ... Umarım dilerim 400 ve üzerinde bölünme olur, canı gönülden istiyorum. Benim düşüncem SPK onay verdiği günün ertesi gün satmak, Bölününce ve bir süre düşünce , ekonomik gelişmeler , borsanın , endeksin seyrine göre tekrardan almak , uzun vade beklemek .

Herkes kazansın
    TEK BORSA dergisinin bir başlığı
    Yıllar önce tabi

SABREDEN KAZANACAK

benim stratejim böyle , kendi düşüncelerimdir

4. şunu yaşama ihtimalimiz yüksek..
    1 no lu pozisyonda sıkışmayı kırar..210,5 civarları..ordan 212 lere bir gidiş yapar,hani katil cinayet yerine tekrar gelir derler ya,o kırdığı yere bir gelir..buna retest derler..tekrar orayı bir kontrol eder,test eder...o da 2 no lu pozisyon..206,8 leri de görür...endişe etmeyiniz..
    ondan sonra yükseliş başlar..
    ha teknik analiziniz iyi ise lot unuz da yüksek ise bu alanlar değerlendirilir..ben bunu çok yaptım..ama egepro da yapmam.itina ile düzenli olarak alınacak bir kağıt..arkadaşında dediği gibi yükselmesi,kıymetlenmesi mecbur...

Yarın 212 tl lere kadar gidersek çok şık olur.. Her geri geliş alım fırsatı.. Defansı en sağlam hisselerden olma yolunda yürüyor.. 2014 yılındaki Hektaş hareketleri kokuyor.. Desteği sağlam hisselerin dirençleri daha kolay kırıldığından sıfır korku ile ortaklık çok zevkli.. Siyasi bacaktan bir sıkıntı gelmediği sürece gerilimi en az yaşatacak hisse.Syglr.

6.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Yarın 212 tl lere kadar gidersek çok şık olur.. Her geri geliş alım fırsatı.. Defansı en sağlam hisselerden olma yolunda yürüyor.. 2014 yılındaki Hektaş hareketleri kokuyor.. Desteği sağlam hisselerin dirençleri daha kolay kırıldığından sıfır korku ile ortaklık çok zevkli.. Siyasi bacaktan bir sıkıntı gelmediği sürece gerilimi en az yaşatacak hisse.Syglr.
    Aynen Hocam sıkıntı yok düşmüş çıkmış hiç önemli değil bekleyeni ihya edecek potansiyele sahip.

7.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

şunu yaşama ihtimalimiz yüksek..
    1 no lu pozisyonda sıkışmayı kırar..210,5 civarları..ordan 212 lere bir gidiş yapar,hani katil cinayet yerine tekrar gelir derler ya,o kırdığı yere bir gelir..buna retest derler..tekrar orayı bir kontrol eder,test eder...o da 2 no lu pozisyon..206,8 leri de görür...endişe etmeyiniz..
    ondan sonra yükseliş başlar..
    ha teknik analiziniz iyi ise lot unuz da yüksek ise bu alanlar değerlendirilir..ben bunu çok yaptım..ama egepro da yapmam.itina ile düzenli olarak alınacak bir kağıt..arkadaşında dediği gibi yükselmesi,kıymetlenmesi mecbur...
    an itibari ile 212 yi gördük...bakalım dediğimiz gibi olacak mı?

8. tam dediğimiz yerdeyiz.212,6 yı da gördü.210-206 arası bir yerde tatlı bir sehimde yapabilir..ondan sonra artık sıkışacak alanı da yok..

Sayfa 455/469 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •