-
Neden transturktede kap haberi gelmedi.ayni yatırımcı iliskisi bakıyor. Tweeter yaza bilen varsa sorsun.benim tweeter yok.ytd
-
Aslında aptallik bizde.neden derseniz.spk işi düzgün yaptı. Birincisi senin nereden 7.000.000 alacagin var diye dusunuyorlar.ikinci arastirirsaniz spk tahsislide parayı bankaya yatir evraklarla dekontu bana ver öyle izin vereyim diyor.markayida bundan iptal etti.alacagina karşılık tahsisliye izin vermiyor.fakat neden bu kadar uzatti spk.marka kapta aciklama koymus nedenini yazmamis.yazsaydi bizde anlardik.ytd
-
Trnsk ile ilgili de açıklama bekliyoruz..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben burada yazdım bana kızdilar.burada faruk ne derse o olur.neden markada hemen kap haberi varda transturkte yok.ayni kisiler.ayni yatırım iliskilerine bakan kisi.bizimki markadan daha kolay.ytd
-
Çok şükür açıklama gelmiş
-
Teşekkürler
-
Mine Hanimin sirketlerine sahip ciktigi ve kararli oldugu gayet açık. Twitterda dedigi gibi zaman kaybediyoruz sadece.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Abi çok fazla kafa yormayın yarın satmak isteyen emrini yollar ekrana da bakmaz satmayan zaten satmaz haftaya herşey düzelir yalnız hisse de durulduğu yerde yine yataya sarar biraz no panic no pain biz neler gördük en azından patronlarımızda su an bir art niyet görmüyorum şahsi düşüncem biraz aşırı girift tahsisli oluyordu spk da içine sindiremedi demek ki
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri