Sayfa 457/469 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. artık şüphem kalmadı..üçgeni dibine kadar dolduracak...
    bu arada aylık takasın %64 ü citi de..

Tahta bize pazartesi sizden destek bekliyorum diyor.. Tabiki bize.. Amatör ve kendini trader zannedenler satışlara başladı.. Endeks pazartesi salınım yaparsa elimizi taşın altına koymaya devam.. Zaman en güzel öğretmendir

Aldıkça veriyorlar.. Tabi borsaya bir iki yıl önce girmiş çekirgeler dağılıyor.. Siz güzel bir kadın bulduğunuzda ilk öksürdüğünde ondan kaçıyorsanız işiniz zor.. Piyasa bu tabi normalleşecek.. 2000 den gelmiş 11.000 lere .. 7000 lere kadar bağırtmadan bırakırlarmı çekirgeleri.. Bırakmazlar.. Bahane bol düşüş için.. Yükselişe argüman kalmadı.. İnananlar devam .. Onlara beş yıl sonra anlatırız sen gemiden indikten sonra biz hangi limanları dolaştık diye.. Sözün özü çok sosyal medya izlerseniz yatırımcı yerine kaldırım mühendisi olursunuz.. Bu cendereden geçeceğiz.. Gazamız mübarek olsun .. Syglr.

4. bazen malının bekçiliğini yapmak zorunda kalırsın...tahtacıya mal kaptırmak yerine malının bekçisi ol..

5. 1KASIM 2023 de Ege profil hisseyi büyük beklenti içinde aldım.Hisse 120ile 250 aralığında hareket etti, İhaleler, yeni iş anlaşma , 3/6 aylık bilanço, temettü beklenti derken %592 bedelsiz oluşunca biranda 450 rakamları hedef oluşturduk , ne hikmetse kağıt bedelsizi duyduğu günden beri düşmeye pek bi hevesli , Keşke bedelsiz vermeseydi de İnan'ın Kağıt şimdilerde daha iyi bir fiyatta olacaktı ....Şuan bütün hisselerde düşüş var, BİST 30 da buna dahil , şuan bölünse 25-26 muhtemelen oluşacak rakam ( tam hesap etmedim ) sonrasında yatay beklenti , muhtemelen 4/5 ay hisse kendini doğrultamayacaktır , birde Ortadoğu, Rusya Ukrayna , siyasi gelişmelere bağlı olarak hareket edecektir, Gri listeden de çıktık , beklenti yükselecekti olmadı , ne yazık ki , 26Ağustos tarihinde ki temettü ye kadar bir karar vereceğim , teknik destek, direnç ne desem boş , hisse kötü değil , geldiği yer çok kötü , Bölünme olunca ve bölünme fiyatının %20 nin altına gelirse değerlendireceğim , işte o zaman uzun vade beklerim . Düşünsenize 18-19 tl fiyattan alındığını .....
    İnşaALLAH ben yanılırım , hisse güzel yerlere gelir % 592 bedelsiz verecek kağıt 180 lerde... YAZIK
    KENDİ DÜŞÜNCELERİMDİR
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Fazla dillendi bu hisse yoksa sezsizce gidiyordu.

Spk onayının bir an önce gelmesi tahtaya heyecan getirir.. Kendi adıma 200 tl civarlarında aldığım malı 25-35 tl aralığında zevkle toplarım.. Bedelsiz sonrası yeni bir sayfa açılması demek olduğu için Gidenlerinde geri gelmesi doğal olur.. Şirket temettü politikası ile güven veriyor.. İhracat ve pazarlama artık çok daha önemli.. Yeni bir marka da şirketi coşturur.. Syglr.

8. bilanço hayırlı olsun

Sayfa 457/469 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •