Sayfa 457/1003 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Hükümet nakit olarak halka destek vermekten çok uzak. bir çok yükü bankaların omzuna yükledi geriye çekildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Olmayinca olmuyor maalesef hisseyi zararina satmistim.Cuma gunu uygun endekste uygun rakamdan tekrar girdim. Sonuc ortada.Hisse darbe yedi.Bazen kismetten otesi olmuyor.Bu hissede bir ugursuzluk var sanki.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Günaydın HALK cafe. Gerçek kahvehaneler kapalı, burası açık en azından.

Beyanname verme süreleri de ertelenmiş. Dün bankalara bir arkadaşımızında söylediği gibi ek ciddi yükler geldi, dünkü satış bundan.
    Günaydın, bugünkü alış da yükü geri aldığından o zaman...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Şimdi tepki vermezse düşerken yine ilk sırada olacak yahu şimdi çık düşerken tekrar gelirsin yahu 5.00 mumla aratacaklar yazık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Olmayinca olmuyor maalesef hisseyi zararina satmistim.Cuma gunu uygun endekste uygun rakamdan tekrar girdim. Sonuc ortada.Hisse darbe yedi.Bazen kismetten otesi olmuyor.Bu hissede bir ugursuzluk var sanki.
    Bankalarin virusu sirtlanacagi biliniyor zaten, o yuzden o kadar indiler. Dolar grafigini koydum. Burdan hisse satan uzulur ileride. Tabi ki dibin dibi vardir, 80 sentin de altina kaydi.. ama virus gececekse bankalar da toparlayacak. Cok fazla para girecek ileride dunya bankalarina. Konjekture gore girip cikiyorsan kazanmak zor maalesef, ilerde olacaklar fiyatlaniyor cunku.

Oteki bankalar batabilir ama bunun arkasinda devlet var. Adi zaten Turkiye Halk Bankasi. "H" harfinde aratirsan bulamazsin KAP'ta mesela. "TC" harfine bakacaksin. Ben cok aradim bulamadim. Halk Sigorta var, Halk Kiralama var, HATEK falan var, ama bir turlu jeton dusmemisti nerde nerde derken.

Bir de SAHOL var. Onu da "S"de aratmayacaksin. Haci Sabanci Holding, yani "H"ye koymuslar.

7. Garanla yılbaşından beri 100 TL üzerinden getiri(götürü) mukayesesi...
    Düşük primli, devlet destekli olmanın avantajı şuana kadar görüldü...
    İnşallah yükselirken de bu sefer aynı şekilde olur...

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...

8. Bu da yılbaşından bu yana kuşların 100 TL üzerinden götürüsü...

Sayfa 457/1003 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •