Dolardan gelen para bereketli geldi maşallah hedef girisimden 1.49 dan alimla başladım ortalama 1.55 .. size dedim hisse araştırın burada geyiği boş verin diye![]()
Neandertal'leri öldürmüştük yaklaşık 50 bin yıl önce, o gün neyi paylaşamadık bilmiyoruz ve bugün de birbirimizi öldürmek için her zaman bir sebep buluyoruz. Evet o gün komsum her şeyimi alabilirdi bugün de birleri alabilir. Değişen bir şey yok . Bugünkiler biraz daha süslü sadece . İcra, ganimet v.s.
İlk paragrafı tam anlayamadım. Ama teknoloji insanın öz benliğini geliştiriyor mu? Tamam teknoloji ilerlemese uzaya çıkamazdık ama gelişmiş teknoloji bize komşunun malını çalmamayı öğretemedi . Duyuşsal olarak yerimizde saydığımızı düşünüyorum.
Hayııır.O kadar basit değil dostum. Ayak hareketlerine ve karşınızdaki kişiyle olan konumunuzun nasıl değiştiğine dikkat edin . İnsanın dürtüsel olarak koruduğu yerlere vurmak zordur . Daha basit noktalara yoğunlaşın. Diyafram gibi mesela . Yüzde 90 açık olur. Ve çoğu kişi 50 kiloluk birisinin diyaframa vurarak 120 kiloluk adamı yere serebilecegini bilmez .
Ama tekrar ediyorum, dikkatli olmak lazım. Keşke dayak yeseydim yahut keşke o parayı verseydim ama o kadar zarar vermeseydim diyeceğiniz durumlar oluşabilir.
İsrail mi ...? Şeytan azapta gerek![]()
Yer İmleri