Sayfa 459/1027 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ben iktidar değişsin istiyorum.Krizin çıkmasına gerek yok zaten epeydir içindeyiz.En önemli muhalefet argumanım da ekonominin yanlış kurgulanması.Hala inşaat ekonomisi ağırlıklı büyüme falan denmesi,doların baskılanıp ithalatın teşvik edilmesi .Hele kanal istanbul denince tüylerim diken diken oluyor.O derece önemli o konu,şu ekonomik durumda saçmasapan bir yatırım olur.

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Siz sorunuzla ilgili bir başlık açın, ben de orada belirteceğim fikrimi
    Ben yazdığım bir yazı ile ilgili sizin sorduğunuz soruya cevap verdim ve sizin farklı mı düşündüğünüzü öğrenmek istedim. Diğer konuda ise bu topicle alakası olmayan yüzlerce yazı yazan bir arkadaş bana konu ile hiç alakası olmayan bir soru sorup cevap almaya çalıştı. İkisi birbirinden çok farklı konular.

Neyse uzatmaya gerek yok. Siz devam edin...

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben iktidar değişsin istiyorum.Krizin çıkmasına gerek yok zaten epeydir içindeyiz.En önemli muhalefet argumanım da ekonominin yanlış kurgulanması.Hala inşaat ekonomisi ağırlıklı büyüme falan denmesi,doların baskılanıp ithalatın teşvik edilmesi .Hele kanal istanbul denince tüylerim diken diken oluyor.O derece önemli o konu,şu ekonomik durumda saçmasapan bir yatırım olur.
    Ekonomi kötü ama 1 dönem daha kalırlarsa daha iyi olabilir.
    Benim için fanatizm yoktur. Ama akpliler fanatiktir. Her daim kendilerine düşman üretip onlarla savaşırlar. Bunu da memleket meselesi yaparlar. Kendilerince tabii. Bu insanın kendini en kolay kandırma yolu. Yoksa kriz çıksın da bunlar gitsin demek mantık işi değil. Çıkmasın niye kriz çıkıyor. Ama görünen köy de klavuz istemez.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

4. buraya doğru gidiyor muhabbet

5. JP Morgan, TCMB'nin Perşembe günkü toplantısında 50 baz puan faiz artırmasını
    bekliyor.
    Kuruluşun değerlendirmesinde fiyat dinamiklerinde bozulma, devam eden kredibilite
    sorunları ve devam eden piyasa volatilitesinin daha fazla sıkılaştırma için TCMB
    üzerindeki baskıyı artırdığı kaydedildi.
    Bankanın bugün açıkladığı Mayıs ayı enflasyon değerlendirmesine dikkat çeken kuruluş,
    "Şahin ton, TCMB'nin enflasyonu önlemede zaman kaybetmek istemediğini gösterdi"
    yorumu yaptı.
    JP Morgan, dünkü değerlendirmesinde de belirttiği Temmuz ayında 100 baz puan faiz
    artırımı beklentisinin yarısının 1 ay öne çekildiğini, bu ay 50 baz puan faiz
    artırımı yapmasının sürpriz olmayacağını kaydetti. Temmuzda da 50 baz puan daha
    artırım öngördü.
    Kuruluş, TCMB'nin faiz kararı sonrası açıklamasında ise kayda değer bir değişiklik
    olmayacağını tahmin etti.
    Raporda, ayrıca beklentinin iki alternatifinin olduğu kaydedildi. Bu alternatiflerden
    ilkinin Temmuz ayında 100 baz puan artırım, ikincisinin ise seçim öncesinde
    Perşembe günü 100 baz puanlık artırım olduğu ifade edildi.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Ben yazdığım bir yazı ile ilgili sizin sorduğunuz soruya cevap verdim ve sizin farklı mı düşündüğünüzü öğrenmek istedim. Diğer konuda ise bu topicle alakası olmayan yüzlerce yazı yazan bir arkadaş bana konu ile hiç alakası olmayan bir soru sorup cevap almaya çalıştı. İkisi birbirinden çok farklı konular.

Neyse uzatmaya gerek yok. Siz devam edin...
    Peki haklısınız kanal istanbul hakkında elbette yazmayabilirsiniz.Tartışmayı başlatan cümleniz, kriz çıksın da iktidar gitsin diye düşünenler var, mealindeydi.O zaman tek ve basit bir sorum hakkında düşüncenizi yazın.Şu anda memlekette ekonomik kriz var mı yok mu.

gene bulmuşsunuz muhatap alacak birini
    şu anda bu iktidar da g,tmek üzere krizde çıkmış durumda halen göremiyorlar
    bir halt olacağı yok.

Masallah, trollerin dotu kalkmaya baslamis!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 459/1027 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •