Sayfa 459/1000 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Parasal genişlemenin şekli, zamanlaması ve süreci ile ilgili bazı çekincelerim var. Dowes başlığında bir kısmını geçen hafta dillendirmeye çalıştım. Ancak şu anda çok detaya girmek doğru olmaz. Alınacak tedbirleri görelim ona göre yorum yaparız.
    Gördüm abi, Merkez bankasının fiktif ödeme yapması vs. O kadar maaşlı ekonomist var bir tanesinde bile bu detayları görmedim. Tebrik ederim. Parayı boca etmişler resmen sisteme...

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Hepsi cıktı gitti, şimdi halk doları yükseltiyor. Gecen hafta 4 milyar dolar, bu hafta 10 milyar dolar alım yaptı. Haftaya ben 20-30 milyar dolar alım daha bekliyorum. Sonra tekrar yabancılar gelir. 6-7 arasında giriş yaparlar. Nerde kalmıştık derler.
    Carry Trade'çiler çıkarken dolar almak zorundalar.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Video: Yalçın Karatepe yorumladı: Türk Lirası'ndaki kaybın sebepleri neler?

https://tr.euronews.com/2019/03/22/v...ebepleri-neler
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dünden bugünü (ya da bugünleri) işaret etmeyen analistlerin, iş olup bittikten sonra, felaketi yorumlamaları bende saygı uyandırmıyor.

Gevezelik.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Parasal genişlemenin şekli, zamanlaması ve süreci ile ilgili bazı çekincelerim var. Dowes başlığında bir kısmını geçen hafta dillendirmeye çalıştım. Ancak şu anda çok detaya girmek doğru olmaz. Alınacak tedbirleri görelim ona göre yorum yaparız.
    Bende okudum abi. Hele o MB nin USD işlemlerinden yazdığı akıl almaz kar. Sattığı tüm dolarları 0 maliyetten kar yazsa ancak olur. Eritilen rezerv kar mıdır? Tartışılır zaten.

6. 24 mart Yenikapı mitingine malzeme çıktı...İşte bu yüzden bize oy verin diyoruz...Yine saldırıya geçtiler tam da seçim öncesi dış mihraklaaaarrrr...Başaramayacaksınız...Eyyyyyyy...

p.tesi olacakları düşünün...

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Açığın varsa ezerler abi. Gözünün yaşına bakmazlar. Arjantin, Brezilya, Rusya hepsi geçti bu tezgahtan. Hadi Rusya siyasi diyelim. Arjantin den ne ister?
    koskoca ingiltere mb.nın gözünün yaşına bakmadılar zamanında
    sen kalkmışsın garip bir şiveyle piyasayla dalga geçmeye çalışıyorsun.?

8.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Carry Trade'çiler çıkarken dolar almak zorundalar.
    Evet onlar başlattı zaten ateşi, sonra yerli de takıldı...Coşku başladı..Bakalım ne olcak...

Sayfa 459/1000 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •