Sn. Dvk_Psh, Sn. bawer sizin bu tatlı ''atışmanız''ı affınıza sığınarak; bir zamanlar bir borsa dergisi vardı, belki hatırlarsınız orada ki ayı-tilki ve boğa tiplemeleri vardı, onlara benzetiyorum
Sn. Dvk_Psh, Sn. bawer sizin bu tatlı ''atışmanız''ı affınıza sığınarak; bir zamanlar bir borsa dergisi vardı, belki hatırlarsınız orada ki ayı-tilki ve boğa tiplemeleri vardı, onlara benzetiyorum
Hatirlamiyorum sn Bagbozumu ama Mizaha her zaman kapım açıktır,
Bawer yüreği temiz , Mizah duygusu yüksek ,hoşgörülü bir yatırımcı dostumuz,
bu yatirim tavsiyesidir bak
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir. Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Evet, Sn. bawer'i diğer topicler den de tanırım, tek kusuru sanki biraz sabırsız oluşu sanırım Bu arada selamlar Sn. bawer, bizimkisi latife
Evet, Sn. bawer'i diğer topicler den de tanırım, tek kusuru sanki biraz sabırsız oluşu sanırım Bu arada selamlar Sn. bawer, bizimkisi latife
Eyvallah sn. Bağbozumu, benden de selamlar.
Dediğiniz doğru, ama son zamanlarda bu durumu düzeltmeye çalışıyorum, beğendiğim hissede kuzu kuzu oturmayı öğreniyurum, 4 katına verdiğim hisse 20 katına çıktı, Dvk bilir. Karda beklemek kadar zor bir şey yok valla.
Eyvallah sn. Bağbozumu, benden de selamlar.
Dediğiniz doğru, ama son zamanlarda bu durumu düzeltmeye çalışıyorum, beğendiğim hissede kuzu kuzu oturmayı öğreniyurum, 4 katına verdiğim hisse 20 katına çıktı, Dvk bilir. Karda beklemek kadar zor bir şey yok valla.
Sonuçta insanız bazen hepimizin başına gelebiliyor. Evet karda beklemek zor bir olay, aslında bundan korunmanın en etkin yolu ekrana bakmamak ama her zaman beceremiyoruz işte. Hayırlısı olsun diyelim.
Yer İmleri