Originally Posted by
minefe
Birkac ay once bu arkadasimizin yazdiklarimi beklenti yaratmak, yoksa bizlerin mi yazdiklari...büyuk beklenti yaratmak bu yazilardir... niçin bu fiyatlardan almiyorsunuz diyorsun, bende diyorum ki, nereden biliyorsun almadigimizi. Size illaki gunluk yaptigim iþlemleri mi kopyalamam gerekiyor ...
( O halde sizler kime hizmet ediyorsunuz diye düþunenler hakli o zaman diyorsun).. Tam tersi kardeþim . Þu anda bu tip tahtalarda özellikle birleþmeyle birlikte istedikleri oyunlari yapamayanlar bizlere sataþiyorlar . Palavraciymiþiz itibar etmeyinmiþ gibi laflari dinlettiriyom ben oðlana... istedikleri kadar ugraþsalar amaclarina ulasamayacaklar. Terbiyesizleþiyorlar sabrimi zorluyorlar. Bozacam agzimi artik.
[device_name] cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Originally Posted by
minefe
Garip olan birþey yok bence,
Adamýn beyni geliþmemiþ, yaþi buyumuþ , boyu buyumuþ , kilosu buyumuþ.... AMMMA beyni yerinde sayiyor...
[device_name] cihazýmdan

Originally Posted by
minefe
Bak broker; bu tip forumlarda çok dolasiyorsun. Kendini helak etme.cevap verdikce iþin moku cikiyor. Tahrik olup yukariya cekme tahtayi. Yaz pasife alislarini bekle aksama kadar , gelirse öyle gelsin. Buralar alim yerleri þimdi...
Genel kurula katilacak arkadas varsa, sende dahil, açiklarsa yardimci olurum...
Çok degerli ortaklarima saygilar...
[device_name] cihazýmdan

Originally Posted by
Hamsi
Sen bu kaatta býrak seri yaptýrmayý,bi halt yiyemessin...
Yapamaaassýýýn...Senin öyle bir paran yok,bilgin yok,ekipmanýn yok,sen de bi halt yok
Gelelim ASUZU ya...!
5 yýl ort. vade de ortalama amliyette min.%300 kar da bir hissedir.
Biz o þirketi gönül rahatlýðýyla tavsiye ettik eþe dosta...
En sýðýrý bile 5 yýl vade de banka faiz getirisini çok rahat aþmýþtýr..
Reklam için baþkalarýnýn gölgesinden beslenme,bi halt biliyorsan tahta burda,kaldýr tapan varsa...!
Kolpaçino filminde bir meþhur sahne var
"Adamý boðarlar sabri"

minefe abicim ben her yerde dolaþýrým, her yerde parmaðým var.. keyif alýyorum bildiðimi paylaþmaktan
bir o kadar da bu hamsi palucuklarýndan ayrý bir keyif alýyorum. çünkü anýnda gocunup ortaya çýkýveriyorlar 
bilanço iyi geldi mi, geldi ;)
arsa hikayesi var mý, var ;)
hikayeler gerçekleþti mi, hayýr.
Mynet CEMAS sayfasýna girin. yorumlarý sonuna kadar tarayýn. 1,20 den itibaren kaðýdýn 7-8 lere geleceðini söyledim, inanmadýlar.
ayný bu hamsi palucuðu tarzýnda pirbap nickili bir eleman vardý.. zaten kesin kalp krizi geçirmiþtir. o kadar kötüledi ki kesin satmýþtýr bu hareketleri yakalayamadan.
yahu EGPRO gibi bir þirket daha var mý borsada. bundan çýksan nereye gideceksin. bir açýn bakýn 3 yýllýk grafiðe. 2016 sonunda doðru yani daha 1 buçuk yýl önce 2 lira 70 kuruþtu bu hisse.. 1 buçuk yýlda 10 lira olmuþ adamlar hala tü kaka diyorlar, yok böyle biþey.
ve evet, bu hisse daha gidecek. ve evet, ASUZU sayfasýnda yazdýðým hikayeler devam ediyor.
biraz gerçekçi, delikanlý olun. bir elemanýn müriti olmuþsunuz hisseye önceden girip pazarlýyorsunuz. ASUZU sayfasýnda DERÝM'leri CRFSA'larý KÝPA'larý MGROS'larý ben yazmadým. pazarlamacýnýz yazdý sayýn Hamsi.. ve siz bundan hiç rahatsýz olmadýnýz. çünkü ayný haltýn lacivertisiniz
zaten dediðin ancak filmlerde olur 
son söz EGPRO' yu siz mayýs ayýnda görün, son gülen iyi güler 
bu arada minefe abim, borsa iþlerinden müsait olursak genel kurula gidelim
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Yer Ýmleri