Sayfa 460/1000 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    olayı çözemedim ama çok pis bişey geliyo
    Olayı çözememiş olmanı iddia etmen senin diplomatik kibarlığın başkan.

Adnan Bali ya televizyonlar önünde daha kontrollü konuşmalı, ya da illaki bu tür konuşmaları bir yerlere iletmek istiyorsa direk olarak medyadan uzak bir şekilde ekonomi bürokrasisi ile konuşmalı. Şahsi düşüncem bu yönde.
    Bir banka müdürü ne olursa olsun bu şekilde konuşmamalıdır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Olayı çözememiş olmanı iddia etmen senin diplomatik kibarlığın başkan.

Adnan Bali ya televizyonlar önünde daha kontrollü konuşmalı, ya da illaki bu tür konuşmaları bir yerlere iletmek istiyorsa direk olarak medyadan uzak bir şekilde ekonomi bürokrasisi ile konuşmalı. Şahsi düşüncem bu yönde.
    Bir banka müdürü ne olursa olsun bu şekilde konuşmamalıdır.
    Televizyon önünde kontrollü konuşmak ve bizim memleket)))))))))) Ya yazarken gülmekten cümleyi tamamlayamadım kusura bakmayın sn rxpu.Pek tv falan seyretmiyorsunuz sanırım,arada haberleri seyredin bence.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Televizyon önünde kontrollü konuşmak ve bizim memleket)))))))))) Ya yazarken gülmekten cümleyi tamamlayamadım kusura bakmayın sn rxpu.Pek tv falan seyretmiyorsunuz sanırım,arada haberleri seyredin bence.
    Sn. Hakem siyasiler ve normal vatandaşlar televizyonda ne yaparsa yapsın. Demokrasi gereği çok acayip suç unsuru içeren bir şey olmadığı sürece bence problem yoktur.

Ancak banka müdürleri için bu kriterler geçerli değildir. İster Türkiye'de ister dünyanın herhangi bir yerinde. Türkiye'de de benzer bir durumla şimdiye kadar karşılaştığımızı açıkçası hatırlamıyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Hım banka müdürlerinden çok daha önemli mevkilerde olan siyasilerin sözleri çok etkilemez mi olayları sn rxpu.Size sayısız örnek verirdim de şimdi ne gerek var ))))))

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sn. Hakem siyasiler ve normal vatandaşlar televizyonda ne yaparsa yapsın. Demokrasi gereği çok acayip suç unsuru içeren bir şey olmadığı sürece bence problem yoktur.

Ancak banka müdürleri için bu kriterler geçerli değildir. İster Türkiye'de ister dünyanın herhangi bir yerinde. Türkiye'de de benzer bir durumla şimdiye kadar karşılaştığımızı açıkçası hatırlamıyorum.
    son 16 senede olmaz dediğimiz neler oldu.. artık şaşırmamak lazım bunlara

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    olayı çözemedim ama çok pis bişey geliyo
    Reis Adnan beyin kimyasını bozmuş anlaşılan 🙂

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hım banka müdürlerinden çok daha önemli mevkilerde olan siyasilerin sözleri çok etkilemez mi olayları sn rxpu.Size sayısız örnek verirdim de şimdi ne gerek var ))))))
    Sn. Hakem ikisi çok ayrı kategoriler. Banka müdürleri mevzuunda başka bir ince nokta var ama şimdi hassas bir konu olduğu için çok detaya girmek istemem.
    Arada önemli bir fark var.

Ahmetg Guest
    Turkiyenin en buyuk yada en buyuklerden birinin basindaki adamin boyle bir cumle kurmasi vahim. Hemde cok vahim.

Hani bu bankalari BDDK denetliyordu. Bu banka ayrica halka acik yani 3 ayda bir external audit ediliyor. Nasil oluyorda mantik disi oranlarda kredi veriyorlar? Ben bu isi anlamadim yada ben cok safim Turkiyede isler batidaki gibi yurumuyormu acaba?

Iyide bu bankalarin bazilarinin yonetim kurulunda yabancilar var yonetim kurulunda yoklarsa hisselerinde yabancilar var.

Buyuk bir cisim yaklasiyor alev alev ama dolarda yavas yavas dusuyor. Gelde cik isin icinden.

Sayfa 460/1000 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •