Originally Posted by *Bozkurt Sel abi bugün normalde akşam pazarı bekliyordum ama tombaladan asels haberini sürdüler piyasaya, yabcak bişii yok, akşam pazarı olmazsa kızma bana Ne demek... Senin canin sagolsun Bozkurt abi...15 kasima kadar ben poz acmam galiba... Kismet
Originally Posted by SEL Ne demek... Senin canin sagolsun Bozkurt abi...15 kasima kadar ben poz acmam galiba... Kismet iki yönede mi yoksa şhort açmam mi bide sebebi nedir
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by SEL Ne demek... Senin canin sagolsun Bozkurt abi...15 kasima kadar ben poz acmam galiba... Kismet Dostlar saolsun abi, aynı durum bende de oldu malesef dün sattığımız aselsleri 40 taleden yerine koyduk, yabcak bişii yok, sağlık olsun
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Dostlar saolsun abi, aynı durum bende de oldu malesef dün sattığımız aselsleri 40 taleden yerine koyduk, yabcak bişii yok, sağlık olsun asesanı viop üzerinden mi alıyorsun....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 asesanı viop üzerinden mi alıyorsun.... Spottan Vob yapmayın batarsınız
Originally Posted by *Bozkurt Dostlar saolsun abi, aynı durum bende de oldu malesef dün sattığımız aselsleri 40 taleden yerine koyduk, yabcak bişii yok, sağlık olsun Cuma günkü mesaj Sağlık olsun
Peynir 120 Hisse 40 Vatandaş karın mı doyursun hisse mi alsın...? Bütçeye ek yük... İskonto olsa kapışılır.. Accayip.. Tam memedabilik durum..
Memento mori
Assolistide dun sattik haber geldi.. Vay arkadas kismet yokki bende..
Forum Rules
Yer İmleri