Sayfa 463/469 İlkİlk ... 363413453461462463464465 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Bölündükten sonra almaya devam edecektim ama hadi yarın toplamaya başlayalım ufaktan
    biraz daha bekleyin..

2. bekleyin demiştim..

gımıldan,gımıldan, gımıldanıver
    ah şöyle nazlı da gımıldanıver......

Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    bekleyin demiştim..

gımıldan,gımıldan, gımıldanıver
    ah şöyle nazlı da gımıldanıver......
    Benim tarzım azar azar almak.. O yüzden beklemek çok anlamlı değil.. Tabiki grafik anlamında haklısınız.. Ancak üçün beşin hesabı hiç yapmadım.. Ama biliyorum ki bu tahtada hepimiz doğru yoldayız

5 lot alışa bile anında tepki verilmesi manidar..Şirket genel borsa şirketlerine baktığımızda sorunsuz ilerliyor.. Yılbaşında fiyat artışları bilançolarda %50 gibi büyümeler getirecek.. Evet arkadaşlar tahtacı isterseniz 10.000 -20.000 lot alıp satıp kızmaz ama daima 5-10-50 lot alıp heybeye atarsanız çok kızar.. Oyunu bozduğunuzu siz bile farkedemezsiniz.. Amam bu böyle..Syglr.

Bedelsizleri ocak ayına bıracaklar gibi.. Spk denen yapı eskiden böyle çalışmazdı.. Bir açıklama bile yok.. Şirket zarar yazsa şaibe olsa tamam.. Ne devire kaldık.. Öngörülebilirlik sıfır.. Ağanın canı isterse onaylayacak veya bir beklentisi var...

Borsanın en sığ tahtalarından biri.Şirket borsanın en iyilerinden. Sabır gerektiriyor. Sahibinin yabancı olması da avantaj. Kar dagıtım oranları mutlu ediyor. İyi ortamda güzel kazandırır.
    Komşuların cam çerçeve ihtiyaçları var. Artık şu savaşı bitirsinler. Biz de işimize bakalım.

Alıntı Originally Posted by agg Yazıyı Oku
    Borsanın en sığ tahtalarından biri.Şirket borsanın en iyilerinden. Sabır gerektiriyor. Sahibinin yabancı olması da avantaj. Kar dagıtım oranları mutlu ediyor. İyi ortamda güzel kazandırır.
    Komşuların cam çerçeve ihtiyaçları var. Artık şu savaşı bitirsinler. Biz de işimize bakalım.
    Komşuların can çerçeve ihtiyacı dediniz yine ağzım sulandı.. Pazartesi 25 lotçuk daha alayım.. Giriş var çıkış yok.. Bedelsizlerimizin esasında büyük bedeli var.. Beklemek sabır biriktirmek.. Bu hayat hiç bir şeyi bedelsiz vermez insana.. Sen hatalıysan ya sen ya çocuğun veya torunun bedeli öder..Syglr.

Egpro ürettigi pencere sistemlerinde Türküye de ve orta doğuda tek üretici. Çevre ülkelerde rakibi yok olarak biliyorum. Tek rakibi ahşap doğramalar. Bu nedenle çok avantajlı konumda. Demir çelik diyorlar ama o bölgede inşaatlar yığma yapılıyor, demire tabiiki ihtiyaç duyulacaktır ama kısıtlı.

Sayfa 463/469 İlkİlk ... 363413453461462463464465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •