Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Sistem tekrar al veriyor. Bir haber var sanki. Devam ediyoz bakalim, aglayacazmi gulecekmiyiz.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kimsenin portföyünün kimseye faydası yok..
    Önemli olan fikir vermek yön belirtmek ..
    Bilgi paylaşmak..Burası forum.

Yoksa EGO kas dur ..(boyuna negatif adamında arka kapıdan LONG poz açması) neyseee...

10 tane grafik paylaş..
    Aşşa yukarı her yöne çekilecek yorumlar yap..

Sonra bakın ben nasıl bildim..

Eeee...so what..?

Bozkurt..

Söylemek ile (atmak da denebilir) gerçekleşme rasyosuna bakmak lazım..
    Ne demişiz ne olmuş..Bir tane analizin yok..Yazdıklarının çoğu goy goy bi tane bilgi paylaşmışlığın yok..Bir tane yön tahminin yok..
    Ne diyim ki sana..Şu sorduğun soru bile aceminin önde gideni olduğunun kanıtı..
    ...................................

EREGL de hala steel index falan bakan var..
    Töbeee..
    Sonbaharda 3Ç bilançolar sonra EREGL 4-5 temettü verecek potansiyel bi görülsün..
    Bak bakalım 28 29 tl lere EREGL bulabilecek misin...
    Sen bak dur steel index e..
    Kazanan haklıdır diyelim kavga çıkmasın gundwane, keyfine bak
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Sistem tekrar al veriyor. Bir haber var sanki. Devam ediyoz bakalim, aglayacazmi gulecekmiyiz.
    teşekkürler dostum...

y.t.d.

4. Aslında ben ayı doğmak isterdim sat al yapmak al sat yapmaktan 1.5 kat daha avantajlı ama genetiğim bozuk kodum bozuk maalesef müzmin boğayım

58.000 den 23.000 2008 düşüşünde ve diğer feci düşüşlerde ekmeğini yemek varken ayvasını yedim hep borsanın.... tüm kazancı ticaretten tüm kayıplarının %70 borsadan olan ender insanlardan biriyim ....

ilk kez yüzüm gülüyor son 6 aydır , hatta şaka gibi geliyor bu 3200 atakları inanasım da gelmiyor.. Ayılar her zaman bistin kaptanı olurlar ama dengeli işlem bilimi şart ..

5. n oldu cogunuz cortladı endeks yukarı yahu en basiti yapı kredi ve ya akbank 30 olmadıkca halkbank 50 olmadıkca bu endeks dusmes daha dolar bazlı kırılımlar yeni oluyor ayrıca halkbank bu ay boyle biterse 5 yıllık direnc krılıyor

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    feyk olan dünkü hareket idi.. bugün olması gereken oluyor, ralli devam
    10 TL isctr mi olur ? üstelik daha 10 bile değil
    iş 10 tl değil karakemal karaköyde te yine akşam balık rakı yapmışın belli.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Aslında ben ayı doğmak isterdim sat al yapmak al sat yapmaktan 1.5 kat daha avantajlı ama genetiğim bozuk kodum bozuk maalesef müzmin boğayım

58.000 den 23.000 2008 düşüşünde ve diğer feci düşüşlerde ekmeğini yemek varken ayvasını yedim hep borsanın.... tüm kazancı ticaretten tüm kayıplarının %70 borsadan olan ender insanlardan biriyim ....

ilk kez yüzüm gülüyor son 6 aydır , hatta şaka gibi geliyor bu 3200 atakları inanasım da gelmiyor.. Ayılar her zaman bistin kaptanı olurlar ama dengeli işlem bilimi şart ..
    bistin kaptanı kendini bilendir.
    "ilim kendin bilmekdir" der Yunus EMRE
    Eğer egosu yüksek biri olmasaydım pala ile kapışırdım...aslında kapışıyorumda hergün sırt ağrılarından uyuyamıyorum çoğu zaman ama olsun 3o küsür yıldır minderdeyim ..yenilsemde korkmuyom pala gel kapışak

y.t.d

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tekniğe laf yokta şu ELLİOT işi tam saçmalık.Burası tepe olmadı yeni tepe...üstelik her zaman kendilerinden çok emin.

Global-bıst100 den sonra alacağınız hisseler kral para kazandırır...GO GO TAR TAR formasyonu..

Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •