Sermaye artırımı gerçekleşti , hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷
Sermaye artırımı gerçekleşti , hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷
Hayırlı olsun kuzucuklar geçmiş hesaba Egepro'ya güveniyorum Tav'dan sonra beni mutlu edecek 2.hisse olacak diye hissediyorum inşallah yanılmam.Digerlerinden bir hayır gelmedi.
Hepimiz rahatladık.. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakalım.. Beklentim yüksek olduğu için bugünün bebeklerini 7 yaşında hesabımda görmek isterim.. Nasıl koşar 7 yaşındaki çocuk zevkle izlerim.. Tahtada milyon lot yıkılan grup 200 tl maliyetle beklerken bakalım neler yapacaklar.. O gruptan olsaydım elimi artırıp 2 milyon lota çıkarırdım.. Patron satışı korkusu kim bilir nasıl rüyalar gördürüyor o gruba.. Bir tahtada patronla sidik yarışı yapacak olanın çok gizli gündemi olup kuzu postu giymiş kurt olması lazım.. Bu egpro da sökmez.. Toplayan bizim gibilere zaman tanınmasına fırsat doğuran bir durum..Ama unutmayın daima 1mt ileri işeyemezsiniz![]()
Değerli arkadaşlarım
Bundan sonra nasıl bir yol izleyecek
Bu kadar düşmesinin sebebi gurup girmesi mi
Hisse senedi fiyatına göre çok zarar verdi
Yapısı itibarıyla (Halka açıklık)şirket çok gergin.. Biraz mal yapmak isteyen bir grup olunca aksi yönde tepki veriyor..Normal.. Önemli olan maç sonucu.. Hisseye çok büyük girebilcek grupların korkusu hisse yeni arz yaparsa ne olur?.. Bir şey olmaz.. Karlılık varmı ,şirket iyi yönetiliyor mu evet.. Şu an konjönktür desteklemiyor ki yükselsin.. Dolar kuruna ilk tepki gösterecek şirketlerden.. Hepimizin elindeki malı doğal olarak konrol ediyorlar.. Bence iyi de yapıyorlar.. Kümese tilki dadanmamalı.. Bu hisse yolunda yürüyen büyüyen nadide bir kurum.. Tahtada tantanacıya gömlekçiye çakala ihtiyaç yok.. Ben şahsen her geri basıldığında gücüm kadar alıyorum.. İnanmış ortaklar bize yeter..Bu sermaye artırımı zannımca önümüzdeki beş senenin artırımı idi.. İşimize bakalım.. Tüm ortaklara ve yönetime iyi bir hafta sonu dilerim.. Syglr.![]()
Beklemeye devam 🇹🇷
Ortaklarım
Neden bu hisse senedi sürekli olarak düşüyor
Bizim için çok zor bir hisse senedi
Bu hisse senedi bitirdi beni
Cevap basit.. Satış dalgası genele yayıldı ve bizide etkiledi.. Mesele almaya devam edecek gücün var mı??.. Şirketler alım için fırsat seviyelere geldiğinde bizim yatırımcı küser kenardan izler.. Ben dünde aldım bugünde.. Seçimler sonrasına sabrı olmayanın işi zor..20.50 altına şimdilik sarkmaz gibi duruyor ama işin küresel boyutuda var.. Dünya cendereden geçiyor.. En zor senemiz.. Syglr...
Yer İmleri