Sayfa 467/1316 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1. DEFALARCA VURGULADIM ..çok iddiası olan topik açar ..ve o topik yıllarca devam eder ve 100 lerce kişi yazanı 1000 lerce ve hatta milyon üstü izleyicisi olur ..ve o topiklerde hiç kavga olmaz ..herkes kibar olur ,samimi yazar ve kimse forum kurallarına aykırı yazdı diye yazma mahrumiyeti yaşamaz..işte iddia o dur ..

Yoksa aldım verdim ..çizgi çizdim ..gösterge al verdi sat verdi değil ..
    Hayat hoş gerisi boş

2. İyi akşamlar Mert Hocam...
    Ben endeks işlemi yapmadım iki gündür, elimde yazdığım çimentoları verdim...
    İsdemirler çok güzel gitti, bir kısmını trade amaçlı verdim , eğer düşerse tekrar diye...

Bu sene başlangıcı spot olarak çok iyi oldu benim için, bu irtifada dikkatli davranmaya çalışıyorum...

Endeks sanki short yönüne daha meyilli, açıkçası ay sonu Rusya görüşmesi, tarihi zirveler derken önümüzde reform havucu var...
    Hangisi ilk olacak acaba...
    Endekste pozisyon alırsam mutlaka belirtirim...

Gönlüne göre olsun herkesin...

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Mert Hocam...
    Ben endeks işlemi yapmadım iki gündür, elimde yazdığım çimentoları verdim...
    İsdemirler çok güzel gitti, bir kısmını trade amaçlı verdim , eğer düşerse tekrar diye...

Bu sene başlangıcı spot olarak çok iyi oldu benim için, bu irtifada dikkatli davranmaya çalışıyorum...

Endeks sanki short yönüne daha meyilli, açıkçası ay sonu Rusya görüşmesi, tarihi zirveler derken önümüzde reform havucu var...
    Hangisi ilk olacak acaba...
    Endekste pozisyon alırsam mutlaka belirtirim...

Gönlüne göre olsun herkesin...
    Sevgili Zinedrimed

Sen oldukça samimi bir arkadaşsın ..İyi günlerde harca İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    DEFALARCA VURGULADIM ..çok iddiası olan topik açar ..ve o topik yıllarca devam eder ve 100 lerce kişi yazanı 1000 lerce ve hatta milyon üstü izleyicisi olur ..ve o topiklerde hiç kavga olmaz ..herkes kibar olur ,samimi yazar ve kimse forum kurallarına aykırı yazdı diye yazma mahrumiyeti yaşamaz..işte iddia o dur ..

Yoksa aldım verdim ..çizgi çizdim ..gösterge al verdi sat verdi değil ..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=470&page=2404

Bu yanii..
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ve öncesi ve sonrası ..
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili Zinedrimed

Sen oldukça samimi bir arkadaşsın ..İyi günlerde harca İNŞALLAH
    İnşallah hep beraber...
    Samimiyetten zarar gelmez...
    Gerekte yok zaten yalandan kendini iyi göstermeye, hep dipten alıp tepeden satsaydık inanın bambaşka diyarlarda olurduk...
    Sevgiler...

7. Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İnşallah hep beraber...
    Samimiyetten zarar gelmez...
    Gerekte yok zaten yalandan kendini iyi göstermeye, hep dipten alıp tepeden satsaydık inanın bambaşka diyarlarda olurduk...
    Sevgiler...
    Ben onu her gün zaten hayalimde yapıyorum ve hep 10bin point kesin kazanç ..tabii sanal olarak
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 467/1316 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •