Sayfa 47/468 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3739 madde; 369 - 376 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Arkadaşlar bu arada ege profilin fabrikasını yapan Ksc yapı yetkilileri ile görüştüm.Kisa süre evvel fabrikayi tamamladıklarını ege profile teslim ettiklerini belirttiler.acilis ege profilin belirleyeceği tarihte olacak.hayirli ugurlu olsun diyelim.genel kuruldan önce açılış yapılır diye dusunuyorum.en geç 10 gün içinde haber düşer.hayirli kazançlar.yatirim tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by money_money Yazıyı Oku
    Evet sn ekinoks bende aynı fikirdeyim!! Bilanço açıklanana kadar ben daha sert pikler bekliyorum malum spek dökmek isteyecektir.. daha da hırçın hareketler bekliyorum şahsen.... 2. Çeyrek'ten itibaren daha iyi bilançolar gelecektir!! Malum fabrika bugün yarın açılacak maliyetler düşecek ve üretimi iki katına çıkacak.. Bundan iyisi şamda kayısı.. Bize düşen sabırla beklemek sonuçta az yada çok para bağladık spek gibi mendil bağlamadık..

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tarih: 8-4-2017 hayırlı işler sn spek

Ytd

3. 3 gün once taban olsa da rahatlasa demiştik biz de. Olmadi ama keşke olsa. Tecrübeli bir ekibiz vesselam. YTD

Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

4. Pimasla brüt takastan önceki 1 e 2 oranı bugün nerdeyse sağlanmış oldu.8.54 kademesine 9.500 lot satış yazıldı.hareketin yaklaştığı izlenimi uyandi bende.8.54 deki 9.500 alındığı an yükseliş hareketi başlar gibi geliyor.yatirim tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Pimasla brüt takastan önceki 1 e 2 oranı bugün nerdeyse sağlanmış oldu.8.54 kademesine 9.500 lot satış yazıldı.hareketin yaklaştığı izlenimi uyandi bende.8.54 deki 9.500 alındığı an yükseliş hareketi başlar gibi geliyor.yatirim tavsiyesi değildir.
    kardeş güzel tespit olmuş eline sağlık....paylaşımları devam ettirelim

Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Pimasla brüt takastan önceki 1 e 2 oranı bugün nerdeyse sağlanmış oldu.8.54 kademesine 9.500 lot satış yazıldı.hareketin yaklaştığı izlenimi uyandi bende.8.54 deki 9.500 alındığı an yükseliş hareketi başlar gibi geliyor.yatirim tavsiyesi değildir.
    8,54ü aldı galiba ....bi derinlik alabilirmıyız.please..

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    8,54ü aldı galiba ....bi derinlik alabilirmıyız.please..
    oha 8,72 oldu....gelin gelin

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    oha 8,72 oldu....gelin gelin

Sakin ol şampiyon "No PaNiK"

Ytd

Sayfa 47/468 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •