Sayfa 47/1000 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ayhan bey Başkentte memurdu sanırım. İçerden bilgi alması muhtemeldir. Ama yazılarını okuyunca; sık sık turnelere gittiğini anlıyorum. ( müfettiş, denetçi vb. ) Benim kulağıma gaipten gelen sesler, önümüzdeki çarşambaya kadar dolar 5,80 lere gerilemezse yerlilere alış- satış ( şirketi olmayanlara ve şirketinin dolarla ilgisi yoksa ) yasaklanır diyor. Ne bu ama değil mi, çaycı, çorbacı, zabıta, memur dolar al-sat yaparak işini yapmıyor.
    Benim doktor bile 10 dakikada muayene edene kadar tam 6 kez cepten dolara baktı. Gerçekten toplum artık sürekli yükselsin havasında. Oysa günlük yaşantısında bu yükselişleri hissetmesi ve şikayetçi olması gerek.
    TV de altyazıyla geçen,doların dalgalanmasına karşı yeni ek önlemlerden kasıt budur diyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by tovw23 Yazıyı Oku
    Yıl sonu ne olur bu kurun değeri?tahmini olan var mi
    mb ye göre değişir, mb bi 625 daha basarsa, olmdı, bi daha , bi daha ..

3.  Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    burda herkes döviz al sat yapıyor, i malum bankalarda makas çok, en iyisi işlemlerı burdan yapalım
    Burdakiler satıcı değil,içici

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Beton mutayitlerinden, gumleme sesleri ne zaman gelecek bakalim gorecegiz!
    İkinci bedduamda bankacılık sektörüne...Mevduata %6 faiz verirken,artmayan dolarla dış piyasadan dolar borcu alıp, %20-30 lardan kredi vermelerinden yıllarca... ve şu dönemde 6.40 ken dolar ,satış 6.60 alış 6.20 makasından dolayı... Devlet hafızası unutmaz bende unutmayacağım

5. Bisttede yalancı yükseliş var.yakında gumler Bu faiz oranı varken büst nasıl çıkıyor hayret.

6.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    İkinci bedduamda bankacılık sektörüne...Mevduata %6 faiz verirken,artmayan dolarla dış piyasadan dolar borcu alıp, %20-30 lardan kredi vermelerinden yıllarca... ve şu dönemde 6.40 ken dolar ,satış 6.60 alış 6.20 makasından dolayı... Devlet hafızası unutmaz bende unutmayacağım
    hocam devletle -bankaların "birlikte iş" tuttuklarından bilgin varmı? hı yoksa bilgi vereyim dedim

sen bakma öyle birlirleri ile danışıklı kavga yaptıklarına..

7. Avrupa birliği merkez bankası başkanı Draghi'nin Arjantin ve Türkiye'yi aynı kefeye koyup konuşması içinde bulunduğumuz durumu ve gideceğimiz noktayı özetler:

ECB/DRAGHİ: TÜRKİYE VE ARJANTİN'İN BULAŞICI ETKİSİ KAYDA DEĞER DEĞİL
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yıkılmamak için direniyor..savaş var..bence yıkılacak..ytd

Sayfa 47/1000 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •