Sayfa 47/1013 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    burayıda troller basmış, 20 senedir piyasadayım şimdide bunların yaftalarını çekemem,blokladım geçtim.
    troller her yerde hep vardı. son zamanlarda nedense buraya daha bir ilgi gösterir olmuşlardı. öyle ki yıllardır üye olduğum bu forumda bloklama olduğunu son bir ayda öğrendim. şimdi bir de forum taşınınıp yeni nicklerle sıfırdan başlayınca, geçmiş sıfırlanınca bu arkadaşlara gün doğdu.

forumun eski formuna ulaşması zaman alacak belki ama taşlar elbet yerine oturacaktır yakında.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    troller her yerde hep vardı. son zamanlarda nedense buraya daha bir ilgi gösterir olmuşlardı. öyle ki yıllardır üye olduğum bu forumda bloklama olduğunu son bir ayda öğrendim. şimdi bir de forum taşınınıp yeni nicklerle sıfırdan başlayınca, geçmiş sıfırlanınca bu arkadaşlara gün doğdu.

forumun eski formuna ulaşması zaman alacak belki ama taşlar elbet yerine oturacaktır yakında.
    benim nik aynı sizin nik farklıdır belki,ayrıca benim hisse pozisyonum dolara bağımlı,malını yurt dışına satıyor,

3. bol bol goygoy yapmış hepsini okumaya gerek duymadım. bol bolda yıkama yağlama yapmış

4. Bu meşhur ekonomistlere hastayım.
    Önce bir öngörüde bulunurlar.
    Gerçekleşmez, sonra niye gerçekleşmediğini saatlerce açıklamaya çalışırlar.

Hissenette geleceği sözde ekonomistlerden çok daha iyi gören arkadaslar var.

Dolar da volatilite Türk halkının tansiyonunu yükselten çok önemli bir faktör. Bu durumun hiç olmazsa 16 Nisan'a kadar stabilize edilmesi adına bir takım adımlar atılmakta ve atılmaya devam da edilecek.

Herkesin merak ettiği , evet çıkarsa dolar ne olur , hayır çıkarsa ne olur? Her ne kadar , evet çıkarsa doların gerileyeceği , hayır çıkarsa kaotik bir ortam çıkacağından doların artış trendine ivmeli bir şekilde devam edeceği düşünülüyorsa da , şahsen evet veya hayır , ne çıkarsa çıksın doların artışının devam edeceğini düşünüyorum. Hatta evet çıkarsa daha hızlı , hayır çıkarsa daha yavaş bir şekilde çıkacağını düşünüyorum.

Majör sorunlar seçim sonuna ötelenmekte.

-Fed olası faiz artışı
    -Trump'ın YPG ile yapacağı işbirliği açıklamaları ile El Bab'dan sonra Menbiç hatta Rakka cephelerini açmak zorunda kalmamız
    -İşsizlik sorunumuzun ayyuka çıkması, rekabetçi kur ihtiyacı ki burada da ihracatımız büyük oranda ithalatımıza bağlı olmasından dolayı kur artışının ihracata çok da olumlu bir etkisi olmadığı ve hatta özel sektör döviz borçlarından dolayı olumsuz daha fazla sonuçlar doğuracağı söylenmekte ise de ben yine de rekabetçi kur seviyesinin en azından kısa-orta vade de büyüme oranlarına pozitif etki edeceğini düşünüyorum.

6. http://www.spiegel.de/politik/auslan...a-1136161.html. spiegel'in haberine göre geçtiğimiz çarşamba mehmet şimşek'in berlin gezisinde türkiye'de gerçekleşen ekonomik krizi önlemek adına almanya'dan ekonomik yardım talep ettiği belirtilmiş. ülkenin finans bakanı wolfgang schäuble ise önce terörü önleyip güvenliği arttırın diyip bunu geri paketlemiş.

Sent from my E5303 using hisse.net mobile app

Değerli forum üyeleri; Hukuk ve demokrasinin olmadığı, reel ekonominin bitme noktasına geldiği ve toplam dış borcumuzun 500 Milyar dolara yaklaştığı bir ortamda $/Tl için öngörüde bulunmak mümkün değil. $ bol olduğu dönemde stratejik davranan ülkeler ar-ge , teknoloji ve ihracata odaklandılar. Küresel markalarını oluşturdular. Mesela Güney Kore! Birkaç küresel markasını sorsam hemen Samsung ve Hyundai diyebilirsiniz. Türkiye için birkaç marka sorsam ne diyeceksiniz? Var mı küresel markamız? Ne ihraç ederek 15 yıldır biriktirdiğimiz borcu ödeyeceğiz? Lüks konut, avm, rezidans, ithal araç, ithal elektronik ürünler ve dahası... Bunları hep borçlanarak aldık. Şimdi hesap ödeme zamanı... Ya ödersiniz ya da mutfakta bulaşık yıkamaya devam. Tabii ki bu en iyi sonuç!
    Pusulası olmayan geminin hedefi denizin dibidir.

Sayfa 47/1013 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •