Sayfa 47/990 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Cool

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    pala ıslatıp, ıslatıp veriyor odunu.
    Düzeltmeler borsa için candır , arada gapler doldurulur sağlıklı yükselişler için gereklidir.

FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Bu piyasada batık olmamak imkansız zaten.Bende batığım.Bunu geçmiş gönderilerimde belirtmiştim.Adamlar tezgahın kralını kurdu.Önceden devasa yabancı fonlar tarafından çarpılırdık şimdi sizin badem dediğiniz gurup çarpıyor sürekli.Ve bunlar içeriden bilgi alıp yapıyorlar bunu .Dolayısı ile hiç bir teknik ve temel analizin işleme olasılığı yok.

Gundi de gelip sabah akşam tar tar tar fışkırıyor desin anca.Arkadaş pandemi ile yatırımcıların psikolojilerini bozdular.Uçak kalmıyordu evimizden dışarı çıkamıyorduk.Beton fiyatları uçarken biz para piyasalarında hapsolmuştuk.Sonra birden roketlediler.Kim kaldı ki içerde.Büyük bir çoğunluk gayrimenkul ve arabaya kaçtı ki bunlar en hasarsız atlatanlar.Burda kalanlar dolar bazında yerle yeksan oldular.Benim bir milyon doların üzerinde portföyüm vardı .Elde kalan kuş kadar bir miktar.

Mafya nın kol gezdiği milletin tüik ve çeşitli kurumlarla paralarına çöküldüğü bir dönemde çarpılmamak mümkün mü?
    İşte, bu imkan ve şerait altında dahi bir şeyler yapmak gerekiyor. Kazanmak gerekiyor. Ailene bakmak çoluk çocuğuna ekmek çıkartmak gerekiyor. Dolayısıyla kazanan bu piyasada da kazanmak zorunda malesef.

Ben batığım demem, neyim varsa borsadan kazandım, çok kazandım da demem, çok hatalarım oldu. Hala fakiriz, cıplak geldik cıplak gideces işte uğraşıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yaklaşık bir yıl önce 2.00-- 2.60 USD aralığından alıp
    bu topikte çok kez yazdığım KCHOL lerin tamamını bugün sattım.
    Elimde kayda değer hisse kalmadı.
    Bir kaç aylığına ADİOS
    herkese bol kazançlar
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    saatlikte boğa barı gözüktü. iyi sallıyor.

bayıltıp ayıltıp yapıştırıyor
    2. saatlik bar da boğayım dedi.

xbankı çaktırmadan rampaya yerleştiriyorlar gibi gözüküyor.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İşte, bu imkan ve şerait altında dahi bir şeyler yapmak gerekiyor. Kazanmak gerekiyor. Ailene bakmak çoluk çocuğuna ekmek çıkartmak gerekiyor. Dolayısıyla kazanan bu piyasada da kazanmak zorunda malesef.

Ben batığım demem, neyim varsa borsadan kazandım, çok kazandım da demem, çok hatalarım oldu. Hala fakiriz, cıplak geldik cıplak gideces işte uğraşıyoruz.

Güzel kardeşim bildiğim kadarı ile henüz gençsin ve yazılım ve bilişim konusunda önün açık.Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğine inanıyorum.Çalışkanlığınla dürüstlüğünle yabancı iş arkadaşlarına Türk insanının aslında nasıl bir millet olduğunu göstereceğinden şüphem yok.

Bizim dert ettiğimiz konu aslında paramızın çalınmasından çok bu ülkenin içine düşürüldüğü durumdur.Ben bir vatanseverim.Ülkeye olan aidiyetimin kaybolması için hakim güçler elinden gelen her şeyi yapıyor.Neden ama neden?Neden bu ülkeyi sevmekten vazgeçmemiz isteniyor?Bu ülkenin binlerce yıllık temel dinamikleri neden bu yokoluşa bir çare üretmiyor.Bu haksızlık hukuksuzluk daha nereye kadar sürecek?Güzel yarınlara inanmak için bir umut ışığı arıyorum çaresizce.Kendim için değil.Çocuklarımın yarını için endişeliyim.Sözde değil özde vatan millet sevdalılarına yer verilsin artık bu memlekette inşallah .Rabbimden dileğim budur.Bu ülkeyi bu hale getirenlerden bu dünya da hesap soramadık.Zebaniler odunlarını bol tutar inşallah.

6. Bilemiyorum Altan

7. Türkler yeniden iktidar olmadıktan sonra bu böyle gidecek. 100 sene önce ellerine aldı iktidarı ama 30 sene tutamadı sonra geldi yine bedevi zihniyeti.)
    (Yönetim tarzı, hayat tarzı vb. manasında söyledim. Irkçılık olarak düşünülmesin)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. portfoyu şekillendirdim .. şubat ilk hafta hedefim .. 1 ay kadar tutmayı hedefliyorum ..stop olmazsam tabi .. marjlı bir stop bıraktım ama yazmayacağım .. benim tahtalar belli .. .. kısmet .. aşağı yukarı aynı tahtalar .. banka çelik petrokimya ..otomotiv .. ıvır zıvır ..6 ocak oldu tarih .. 7 ocak full moon phase ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 47/990 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •