Sayfa 471/672 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Karı benim için hayal kırıklığı. O kadar konut sat Ankara'daki binayı sat küçükte olsa Kartal'daki arsayı sat 90 milyon kar açıkla. Naptınız arkadaş manzara adalardaki inistanbuldaki daireleri maliyetine zararına mı sattınız? Ettiğin 90 milyon karın 3 te 2 si kadar 69 milyon finansman gideri de cabası.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Beyler bence bu piyasada oldukça iyi bir bilanço.. Geçen yılı nerdeyse 2 ye katladı 2016 ile de aynı sayılır.. Kaldı ki o tarihlerde zirveyi gördü.. 12 aylık kâr 175 idi 2.çeyrek de 95 milyonu bulmuş..nolsun daha.. Beğenmeyen satar..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    O sayfada günlük, haftalık ,aylık , 3 aylık da yazıyor.. Günlük demek vede hızlı takas demek bence anlık takas

Kesinlikle anlık takas değil. Sanırım bu işlerde yenisiniz... Dikkat edin, borsa bilgi ve deneyim gerektirir. Yoksa kaybedersiniz.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Kesinlikle anlık takas değil. Sanırım bu işlerde yenisiniz... Dikkat edin, borsa bilgi ve deneyim gerektirir. Yoksa kaybedersiniz.

Takaslara anlık bakmam o yüzden yeniyim doğru.. Ama bu sebeple kaybetme konusunda hemfikir değilim.. Eğer takaslara bakarak kazanıyorsanız sizinki acemi şansı olsa gerek.. [emoji6]

4.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Takaslara anlık bakmam o yüzden yeniyim doğru.. Ama bu sebeple kaybetme konusunda hemfikir değilim.. Eğer takaslara bakarak kazanıyorsanız sizinki acemi şansı olsa gerek.. [emoji6]

Tabi ki takaslara bakarak para kazanilmaz... Anlık takasla iki günlük kesinleşmiş takası bilmeyen biri borsaya dair birçok şeyi bilmiyorum demektir. Umarım çok kazanırsınız...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    Karı benim için hayal kırıklığı. O kadar konut sat Ankara'daki binayı sat küçükte olsa Kartal'daki arsayı sat 90 milyon kar açıkla. Naptınız arkadaş manzara adalardaki inistanbuldaki daireleri maliyetine zararına mı sattınız? Ettiğin 90 milyon karın 3 te 2 si kadar 69 milyon finansman gideri de cabası.

Satışların ödeme tarihlerine, bina teslim tarihlerine vb.. Konulara bakmak gerek.. Muhtemelen 9 ve 12 aylıkda görebiliriz.. Ben 2017 bilençosunu yakaladın yeter derim.. Ama işyatırım 15 kuruş temettü tahmin etmiş.. Bu da bana yeter..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    İş yatırımın iş gyo için net kar beklentileri 2018 yılı için 348 milyon, 2019 yılı için 422 milyon TL, 2020 yılı için ise 219 milyon TL. Üç yılın tahmini net kar toplamı aşağı yukarı 1 milyar TL. Ama iş gyo nun bugünkü piyasa değeri 891 milyon TL hakikaten çok ilginç?!

Bu tahminlerin linkini eklermisin?

7.  Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    Karı benim için hayal kırıklığı. O kadar konut sat Ankara'daki binayı sat küçükte olsa Kartal'daki arsayı sat 90 milyon kar açıkla. Naptınız arkadaş manzara adalardaki inistanbuldaki daireleri maliyetine zararına mı sattınız? Ettiğin 90 milyon karın 3 te 2 si kadar 69 milyon finansman gideri de cabası.

Soyuyor o çocukları
    Batan geminin malı

8. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISGYO

Özet finansal bilgiler bölümüne bakınız.

Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Bu tahminlerin linkini eklermisin?

Sayfa 471/672 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •