Sayfa 472/741 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon
Arama sonucu : 5922 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Elendiginden gectik.130 dk mac.Futbolcularada yazik.Karagumruk macida zor.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Esasinda elenmeleri dort buyuklerin daha iyi. Mac basilar kupa yi alsan bile karsilamiyor maliyetini.

açık ve net yazıyorum ,
    ferdi ,lemos ve mert hakan süresiz kadro dışı bırakılmalı..
    süt kupası önemli değil lakin bu üçü bir daha tesislere sokulmamalı..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    açık ve net yazıyorum ,
    ferdi ,lemos ve mert hakan süresiz kadro dışı bırakılmalı..
    süt kupası önemli değil lakin bu üçü bir daha tesislere sokulmamalı..
    +cisse

Ayrica samattanin sirtina cuval koyup kostururlar mi ziplatirlar mi fiziksel guc kazanmasi lazim. İkili mucadele sifir, sut yok. Bize suan en cok santrfor lazim.

mesut fiziki olarak yetersiz , bi süre kullanılmamalı..
    ozanı da dinlendirse iyiydi gereği yoktu , gustavo ve pelkas gelince ve irfan can takım seviye atlayacaktır..
    erol için söylediklerimi geri alıyorum şimdilik..
    hisseye etkisi olmaz bu mağlubiyetin , toplayabildiği kadar toplamıştır zaten , mayislar bizim olacak bu sene..
    ytd

5. Bence 130 dakika harika oldu bizim tkaımda ayakta kalan 2 adam var shlazi ve osayi neden:
    Çünkü Avrupa’dan geliyorlar vücutları güçlü
    Belliki bizim takım iyi çalışmıyor bilimsel yüklemeler yapılmıyor ölçüm analizler takip edilmiyor.eski usül antrenmanlarla takılıyorlar
    Takım ilk kez bu kadar ağır idman yaptı maç kondisyonu oldu.
    Aykut Abdullah Avcı Ersun biri boşta olsa Erol u takım otobüsüne bindirmem.ama ellerinde b planı Arsen venger veya alex carlos gibi hoca var ise ekiniyle yada zico Erol u otobüse bindirmeden eşyalarını evine kargolamak gerek
    Kupa nın bir önemi yok aksine bizi kupada tutmadıklarına üzülsünler bize kötülük yaptıklarını düşünürler ama kupa hocalar için önemli başkanlar için gereksiz masraf
    Sponsorlar için Reyting ve reklam için FB gs BJK ts olmalı ama en büyük Reyting gitti
    Ama takım çok güçsüz tel tel dökülüyor tamamen bireysel yetenek kaliteli kumaş ama nereye kadar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gustavo ozan irfan pelkas ve fiziki olarak yeterli bir mesut / sosa bu ligin en iyi orta sahasıdır..
    karagümrük maçında beraberliğe raziyim, göztepe maçına gustavo da pelkas da yetişir, sosa forma girer mesut fiziki olarak güçlenir..
    bjk ya oynadığı gibi bir oyun sergilesin yeterki karagümrük, sıkıntı yok sakin kalalım , investing e girip yorumlara baktım , bunlardan olsa olsa iddiacı olur dedim kendi kendime, o da 3 liralık iddiacı..

7. Dün dakika 90+4 son atak top Mert Hakan a geldi tüm fenerliler gibi bende maç bitti dedim. Ve Mert Hakan topu ceza sahasına bile yetistiremeyip en öndeki Başakşehirliye teslim etti. hissenin ve takımın bu durumu Erol hocaya yazar. Hicbirsey bilmiyorsan pelkas,Gustavo,irfancan yokluğunda ayagina hakim szalai yi orta sahaya çek. Onun yerine sadık oynat.

8. Erol dışında hiç mi teknik direktör kalmadı memlekette. Hala onda ısrarcılar
     Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Dün dakika 90+4 son atak top Mert Hakan a geldi tüm fenerliler gibi bende maç bitti dedim. Ve Mert Hakan topu ceza sahasına bile yetistiremeyip en öndeki Başakşehirliye teslim etti. hissenin ve takımın bu durumu Erol hocaya yazar. Hicbirsey bilmiyorsan pelkas,Gustavo,irfancan yokluğunda ayagina hakim szalai yi orta sahaya çek. Onun yerine sadık oynat.
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 472/741 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •