Sayfa 472/900 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Merhabalar arkadaşlar,dikkat ettinizmi bugün 30 endeksin baba kağıtlarının çoğunda ziraat alıcı durumda,besmi,varlık fonumu alışa başladı acaba,bakalım endekse etkisi ne olacak.
    bu tedbırlerle pıyasayı bır yere kadar tutarsınız ,fonların alımı bıttıgınde o malı karşılayacak kımse bulamayabılırsınız pıyasada ,yanı taşıma suyla değirmen dondurmek zordur hatta ımkansız gıbı bırşeydır..pıyasanın kendı dınamiklerı ıle hareket etmesı gerekir..alınan onlemlerın gucu muhtemeldırkı gıttıkce zayıflar ve pıyasa kendı bıldığını okur..dıkkatlı olunması gereken bır donem..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum pıyasa belırsızliği sevmez..ne kadar kap atarsan at her hısse genel endekse uyum sağlamak zorunda kalır bir muddet sonra..once bu kara bulutların dağılması lazım..pıyasa onunu gormek ister herzaman..gesan ozelınde arzın otelenmesı olumsuz bır durum ,,epey bir sure halka arz vs olmaz ..testere pıyasada para kazanmak zordur..artık uzun vadelı yatırımcının fıyata bakmaması gereken bır döneme gırdık..her çıkışın satış olarak kullanıldığı bır dönemdeyız..kısacılar için sıkıntılı bır donem..Allah devletımızın ve mılletımızın yardımcısı olsun..zor dönemlerden geçıyoruz..
    Eyvallah teşekkürler özelden sorucaktim ben de size durum özeti için

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Eyvallah teşekkürler özelden sorucaktim ben de size durum özeti için
    kısa vadelı ıhtıyac duyulan parayı borsaya bağlamadıysak orta uzun vade de gesan muhakkak ıyı olacaktır..ama genel ortam cıddı manada sıkıntılı..pıyasada cıddı manada gerı çekılme olursa kı durum buna musaıt, o zaman gesan ne kadar dyanır veya nerelerde dıp bulur onu tahmın etmek guç..ben genel pıyasadan kaynaklı full nakıte geçmıştım..ve onumu gormeden bır sure hısse almayı duşunmuyorum kendı adıma..arkadaşlar nacızane tavsıyem stop olmayı bılın ,bılınkı donuşlerde para kazanabılecek sermayenız olsun..herkese bol kazançlar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Piyasanın doğal işleyişine yapılan müdahaleler doğru değildir.
    İster aşağı ister yukarı yönde olsun.

5. Arkadaşlar merhaba. İnternetten epey bakınıp cevabınıbbulamadığım bir sorum olacak.

Bir şirket geri alım programını KAP'a bildirip fiili olarak alıma başladı diyelim. Alım yaptıkları her günün sonunda KAP bildirimiyle paylaşım zorunluluğu var mıdır?

6. Gesan özelinde bir soru değil tabi ama buradaki gibi ciddi bilgisi olan yatırımcılar yok malesef diğer forumlarda.

Kaldı ki hayatiyet arz eden bir soru bence. Misal vereyim: Dün bankacılık sektörü yrrlerdeyken Halkbank günü +%7 civarı kapadi. Akşam da KAP'a "Pay alım prigrami dahilinde 250 milyonluk hisseyi geri aldik" diye ayrintili döküm atti.

Keza bugün de bankacilik endeksi yine zayif ama Halkbank %4'lerde. Yani bu alım işi epey pozitif etkiliyor ama tabi ki alım için ayirdigi toplam 2.5 milyarin nerdryse %10'unu tek seferde kullanmis dün. Yine de epey epey fark yaratmis.

Kisacasi benim sahip oldugum ve fena gitmeyen thyao hissem de 9 milyarlik geri alim duyurdu. Dün pegass yerlerdeyken bizimki cılız da olsa yesil kapatti. Aksama da "pay geri aldik: diye KAP atmadi.

7. Eğer gün içinde alım yapılıp da KAP'a bildirim yapılma zorunluluğu varsa benim şirket (thyao) daha alım yapmamisken bile hiç fena durmadi. Demek ki alım yapsa...

Falan diye umut fakirin ekmeği dostlar😇

Sayfa 472/900 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •