Sayfa 475/1223 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

eregl long krdm short pair trade pozisyonu karlı biçimde kapatıldı..

fırsat kendini gösterdi ve 90 a gönderdik.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Onlar icin faizin yuzde 20 30 40 50 olmasinin bir onemi yok. Onlar icin onemli olan reel faizdir. Eger sen enflasyonu dusurebilirsen (Cunku bu senin maliye politikalarin ile olacak bir sey) Onlarda faizler duserse sikinti etmezler.

Sen veresiye verdigin esnafin batmasini ister misin. Onlarda boyle dusunuyor.
    üstad ben orada bir dayatma olduğunu düşünüyorum, siz şu mipaz bu havada ne yapıyor ona cevap verin nolur

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    üstad ben orada bir dayatma olduğunu düşünüyorum, siz şu mipaz bu havada ne yapıyor ona cevap verin nolur
    ne dayatması var mesela..??

ağababanız faizi indircem dedi indirebildi mi? hayır..daha da yükseldi..

boş boş konuşmalar bilgisiz halka karşı etkili olur ama londrada komik bulunur..

faiz yüksek diyorsan borç istemeyeceksin..

zaten bu faiz şu an istediğin YENİ borçlar için..

hayır, ben yeni borç almayacağım eskilerini ödeyeceğim diyorsan zaten sorun olmaması lazım..

milleti yıllardır gereksiz şekilde uğraştırıyorsunuz saçma görüşleriniz sanki gerçekmiş gibi..

sürekli bir mağduriyet ve ağlaklık hali..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. GAran kaç lot oldu merill

Ne skindirik bir oyun bu ya dünden bugüne 6000 puan sattı şimdi bunlar cidden 127 ye kadar kabine beklentisi için mi aldılar da sonra sattılar.

6.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    GAran kaç lot oldu merill
    50.500.000 net

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ne dayatması var mesela..??

ağababanız faizi indircem dedi indirebildi mi? hayır..daha da yükseldi..

boş boş konuşmalar bilgisiz halka karşı etkili olur ama londrada komik bulunur..

faiz yüksek diyorsan borç istemeyeceksin..

zaten bu faiz şu an istediğin YENİ borçlar için..

hayır, ben yeni borç almayacağım eskilerini ödeyeceğim diyorsan zaten sorun yok..

milleti yıllardır gereksiz şekilde uğraştırıyorsunuz saçma görüşleriniz sanki gerçekmiş gibi..

sürekli bir mağduriyet ve ağlaklık hali..
    siz şu KK nın faizleri % 1'e yasayla sabitleyelim teklifine cevap verebilirseniz ben de bir cevap bulmaya çalışırım

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    siz şu KK nın faizleri % 1'e yasayla sabitleyelim teklifine cevap verebilirseniz ben de bir cevap bulmaya çalışırım
    dalga geçiyor sizinle.. sıkıyorsa yapın diyor..

sıkıyor mu ? bu kadar boş boş konuşuyorsunuz, "eyy faiz lobisi " filan diye konuşuyorsunuz, sıkıyorsa yapın.. milleti kandırmayın diyor..

senden cevap beklemiyorum.. veremezsin.. biatçisin.. ülkenin ve çocuklarının çıkarlarını gerçekten savunsan bir kez olsun "acaba recep erdoğan bir yanlış mı yapıyor" diye sorardın şu ana kadar..mesela 300 odalı yazlık saray çok gereklimiydi derdin .. yüzlerce konu ve soru var..

Sayfa 475/1223 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •