Sayfa 477/892 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Buraya bir türlü resim atamıyorum. Sabah - 5.3 den 200 tane daha ekledim. Daha önce de defalarca söyledim sürekli kendimi tekrar ediyorum farkındayım. Olağanüstü bir şey olmadığı müddetçe bu şirketin dibi 20 milyar TL'dir. O da şimdilik. Seneye alacağı işleri düşünün aklınız Uçar, ancak tekrar söylüyorum finansman sorunumuz var. Bu yüzden arz çok önemliydi bayağı gecikti. Şahsen cimerinden tut her yere yazdım. Ufak da olsa bir farkındalık uyandırabilmek için hepinizden en azından cimer'e şikayet etmenizi rica ediyorum.

2. Hafi köftehorlar iyisiniz😇

Bugün kaç zaman sonra uğradım buraya,soru sordum. Sağ olsun dostlar halletti hemen. Eeee. ama ayağım da uğurlu gelmiş hani😇

3. Bilmem hatrlar mısınız ben zamaninda şirketin güven sorununa,patrinuna saydırırken en ifrit olduğum şeyin bu çapta bir şirketin KAP haberlerinde 500 bin dolarlik trafo işini açıklama cinliklerine başvurmasi falan demistim.

Ne kurumsallıga ne şirketin vizyonuna yakışmayan bu bildirimlerin şirkete bırakın yarari ciddi zarar vermeye başladigini,hele hele o KAP'lardan sonraki zırva fiyat hareketleri falan...

Ama simdi doğruya doğru: Bu iş gercekten hem maddi hem de daha da önemlisi prestij açısından nefis bir adım Gesan için.

4. Ben zaten artık hissede değilim. Her zaman bu şirketten çok iyi kazanç aldığımı da belirttim. Ama borsada yeni olup Gesan'in gelgitlerini psikolojik olarak yönetemediğimi defalarca açık yüreklilikle söyledim.

Ama her zaman bu şirkette bir tılsım,garip bir potansiyel var diye de ekledim.

Uzun vadeci sabrı denilen çapta değilim ama şu kesin ki sabırlı olan,rüzgarla savrulmayan herkes bu hissede ciddi ekmek yiyecek ama koskoca Keko bile silkelenince diyecek başka bir şey de kalmiyor.

Allah kazancınizi daim kılsın,sabrınızı eksik etmesin.😇

5. 17.55te euren almak için satmıştım )))) 100 tane sembolik var . Muhteşem haber. 7 tavan olmalı

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    17.55te euren almak için satmıştım )))) 100 tane sembolik var . Muhteşem haber. 7 tavan olmalı
    Aaaah ah....
    11 aydan beri hissedeyim.
    1 tane satmadım.
    Tahtacıyı iliğine kadar tanıdım.
    1 tavana fitim....

7. Aslında hesap basit. 1200 milyonluk iş, %15 nk marjı ile hesaplarsak 180 mio tl lik kar getirir bu iş. 20 fk dan 3,6 milyar TL.

Yani piyasa değerini yaklaşık olarak 3.6 milyar TL arttırması lazım. Pd 24 mia civarı. 3,6/24x100= 15 . Yani %15 yükselmesi lazım. Bu çok muhafazakar bir hesap ama minimum yükselmesi gereken miktar budur diye düşünüyorum. ( Sadece bu işin katkısı olarak)

8. Ne kadar çok kişi dökülmüş gene ben Pazartesi gene iyi bir acılış yapıp sonra klasik �� tokat atacaktır...henuz ıkınci cıkış dalgasını yapacagını sanmıyorum... Sabredenlere mama var ama çok sabırlı yatırımcı pek yok...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 477/892 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •