Bizim Çbs boya'nın helvasını yediler heralde.Varmı yokmu anlamadım gitti.Borsaya dönmediği sürece ben yok sayıyorum.Çbs boya hisse.net forumu bile dükkanı kapatmış.Çbs printaşın forumunda mülteci gibi bekliyoruz.Çbs boyacılar bir el kaldırsın.
Bizim Çbs boya'nın helvasını yediler heralde.Varmı yokmu anlamadım gitti.Borsaya dönmediği sürece ben yok sayıyorum.Çbs boya hisse.net forumu bile dükkanı kapatmış.Çbs printaşın forumunda mülteci gibi bekliyoruz.Çbs boyacılar bir el kaldırsın.
Çbs boya forumu aktif olmadığı için burayı takip ediyorum, bende çok az çbs boya var, . 30krş tan almıştım,kapanmadan 6ay_ 1yıl önce.Eğer geri dönerse satmadan beklerim, nereyi görür acaba...
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Bende son 1 ay kala Çbs boya aldım.Eski bir arkadaş Çbs printaş al diye tavsiye etmişti.Onu dinlemedim.Neyse en azından bu kış kıyamette sığınacak yerimiz ( printaş forumu ) var.
Kaptada ikisi bir aradaydı siyam ikizleri gibi ayrılmaz ayrılamazlar iyisi böyle ama borsada ayırırlar printaşın boyadaki payı ne olur kimbilir.
2 onur 2 havadis yok mu mart ayına kadar rutin bekleyerekmi geçer sence
Yer İmleri