Millete sattirmakmi istiyorum? Şakasin galiba.
Gidip bakabilirsin 21 kasimda gun ici en dusuk 1.60 mi görmüş.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millete sattirmakmi istiyorum? Şakasin galiba.
Gidip bakabilirsin 21 kasimda gun ici en dusuk 1.60 mi görmüş.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünde vakko 4,55 gördü 3 salise sürdü ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi devlet politikası olarak özellikle makina silah oto gemi uçak ve diğer ağır sanayide %100 yerliliğe doğru gidiliyor, bu ne demek sizce? Maktakım ürettiği ürünler ve kalitede yerli olarak rakipsiz! Ve yukarıda saydığım sektörlerin hemen hepsinde talep edilen ürünler, bu açıdan bakıldığında stratejik ve değerli bir konumda bulunuyor bu devlet politikası devam ettikce yakın bir zamanda değeri ve önemi çok daha iyi anlaşılacaktır, benim tavsiyem zamanınız var ise şimdilik kendi haline bırakmanız ve günlük haftalık fiyat hareketlerine kafanızı takmamaız olacaktır, yinede her birey kendi bilgi birikimi ufku düşğncesiyle yaptığı tercihlerinin sonucunu yaşar,benim dşüncelerim al sat tut tavsiyesi olarak algılanmasın lütfen [emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sn. Sancaktar haklısınız yukarıda öne sürdüğünüz donelerle aslında önü açık bir hissede yatırımcı olarak bulunuyoruz. Fakat bizlerin psikolojisini öyle raddeye getirdiler ki bu saydığınız hissenin atılım yapmasını sağlayacak kalemler bir türlü hisse fiyatına etki etmedi(şimdilik), üstüne bir de 3. Likidite olayı tuz biber oldu. Maktk hisseleri f/k açısından 66 değerde bu açıdan piyasa değeri de yüksek görünüyor. Satılması bu kadar konuşulan bir hissede bezdirme olarak kabul edilebilecek bir durumsa ne âlâ fakat neden likidite sağlayicilik başka yolu yok mudur? Bu arada hisseye verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.
Asla ytd.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta yok mu sayin sancaktar. Sana zahmet kardesim.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyv kardesim cok sagol.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri