Dolarda XX için süre nedir?
Hani uzun bir süre ise ben şimdiden basayım okkalı küfrü, maksat süreç kısalsın. [emoji23]
Soru ciddi, geri kalan kısım şakadır.
Abi henuz bozulmayan kaliba gore once ikili tepe, oradan 6,60 lar civarina gevseme ve 8,30-50 civari hedefim baki hala. Ondan sonrasi yeni bir formasyon olusmasi gerek diye dusunuyorum. Bir iki ayda da olusur, 1 yildada.
Abi henuz bozulmayan kaliba gore once ikili tepe, oradan 6,60 lar civarina gevseme ve 8,30-50 civari hedefim baki hala. Ondan sonrasi yeni bir formasyon olusmasi gerek diye dusunuyorum. Bir iki ayda da olusur, 1 yildada.
yabancılar dolar/tl shortda sanki ,pozisyon değiştirmeleri lazım,onun içinde tahvil satmaları lazım,mb acele edip faizleri hızlı düşürmezse veya ABD İLE hırlaşma olmazsa(bir de erken seçim var tabii) değil 7 ,6.2 üstü bile zor görünüyor ,en az 1 sene......
Yer İmleri