Sayfa 48/459 ÝlkÝlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 3739 madde; 377 - 384 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. BUNDAN SONRAKÝ HEDEFÝ 12 LER GÝBÝ BENÝM BEKLENTÝM BU YÖNDE . kesinlikle al sat yatýrým tavsiyesi deðildir.

2. Ilettiginiz link telefondan acikmiyo hocam, kisaca ozet gecebilir misiniz?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. bu hisse uzunculara çok kazandýracak gibi bir his var içimde toplamakta fayda görüyorum kendimce
    tamamen kendi düþüncemdir ytd

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. An itibariyle artýk eksi kapatacaðini zannetmiyorum . Grafiði yükleme ye çalýþacaðým .Yatýrým tavsiye si deðildir

5. Bugün itibariyle hissemiz üzerindeki ölü topraðýný atmýþ durumda.hacimli bir 2.seans geçirdik.daha önce yazdýðým gibi ksc yapý fabrika inþaatýný bitirdi ve ege profile devretti.top ege profilde. Onlarda belcikadaki büyük patronu bekliyor açýlýþ için.deceunink genel kurul toplantýsý 24 nisan egpro 25 nisanda.genel kuruldan önce fabrika açýlýr diye dusunuyorum.yani en geç gelecek hafta içi.ayrica kardeþ sirket pimastaki hareketlerde göz kamaþtýrýcý.onlarin da brüt takastan çýkmasýna 10 gün kaldý.bizler kýsa vadeci deðiliz.elime nakit geçtikçe portföyü arttýrýyor.aileme eþime dostuma yatirim için ayýrdýklarý para ile bu hisseyi aldýriyorum. 20 yýllýk borsa tecrübemden ogrendigim tek þey,daldan dala atlayarak bilmediðin þirketlere gunlukcu olarak girip zoraki yatýrýmcý olarak kalmaktansa,bildiðin tanidigin, kar eden,her yil karlýlýðýný arttýran þirkete yatirim yapmak. 3 yýl sonra bu yazýyý okuyacak biri olursa diye yazýyorum. yýl nisan 2017 egpro fiyat 8.69....yatirim tavsiyesi degildir....

6. Ayrýca özellikle pimapenci arkadaþlar için dolaylý olarak bizim içinde önemli bir arsa olayý var.gebze organize sanayideki 47 dönümlük pimapen arazisi.sirket yatýrýmcý iliþkilerine bu arsanýn durumunu da sordum.cok deðerli bir yerde çok büyük bir arsa olduðunu kesinlikle satacaklarini, kendilerine tekliflerin geldiðini fakat ucuza vermek istemediklerini ,kendi istedikleri fiyata vereceklerini,konjuktrun biraz daha iyileþmesini beklediklerini soylediler.pimastaki son günlerdeki hareketler acaba sorusunu getirmiyor deðil insanýn aklýna.yatirim tavsiyesi deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by prof Yazýyý Oku
    an itibariyle artýk eksi kapatacaðini zannetmiyorum . Grafiði yükleme ye çalýþacaðým .yatýrým tavsiye si deðildir
    sýkýntý yok artý kapattýk . Sadece kaðýtta çok baský var kademelrde hissediliyor bu . Sanýrým hedef büyük . Yatýrým tavsiyesi deðildir.

8.  Alýntý Originally Posted by PROF Yazýyý Oku
    sýkýntý yok artý kapattýk . Sadece kaðýtta çok baský var kademelrde hissediliyor bu . Sanýrým hedef büyük . Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Sen yenisin galiba;))

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 48/459 ÝlkÝlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •