Sayfa 48/1252 İlkİlk ... 38464748495058981485481048 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by fcsteo7 Yazıyı Oku
    arkadaslar 2 yıllık gosterge 20,28 su anda. teb den oran istedim. 100k üstüne 19.00 verdiler. Dönüşüm haftaya bi yoklamak için aradım. Burada herkes 18.50 falan yazıyor. azcık pazarlık yapmalısınız yada baska bankaya gecmelisiniz bence.
    Temdit mi 19 verdi .

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Mevduat topiğinde dolar dersi alacağız üstüne azar işiteceğiz
    Sayın bahri, Dolar topiğine gelin bizim forum herkese açık hem belki sizi de bu abidik gubidik negatif faizli çöp paradan kurtarır hayır duanızı alırız.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bahri, Dolar topiğine gelin bizim forum herkese açık hem belki sizi de bu abidik gubidik negatif faizli çöp paradan kurtarır hayır duanızı alırız.
    sizin başlık herkese açık değil umutabi ! sizin başlıkta dolar düşecek diyen hatta sadece ima eden enflasyon ne olacak diyen elektrikli sandalyeye oturtuluyor bizim başlık gene daha toleranslı

4. Acizane önerim, bankaların çıkardığı bono almak yerine , daha az karlı gibi görünse de mevduat yapmak uyku ve sağlık için iyidir.

sizin başlık herkese açık değil umutabi ! sizin başlıkta dolar düşecek diyen hatta sadece ima eden enflasyon ne olacak diyen elektrikli sandalyeye oturtuluyor bizim başlık gene daha toleranslı
    Valla dediklerinizde haksız sayılmazsınız, ben kendi adıma demiştim neyse size bol kazançlar umarım Tl de beklediğinize değer.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Temdit mi 19 verdi .
    hayır. param baska bankada baglı su an.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    daha önce de belirtmiştim, başlıklara karşı görüşlerin yazılması aslında başlığın kalitesini artırır. Ama sırf laf olsun diye yazmak değil, çok güzel fikirler çıkıyor. şahsen hem dolarım, hem mevduatım, hem bonom, hem fonum var. Bunların hepsinin de birbiri ile etkilendiğini bilmemiz gerekir. Bu tip yerlerde kişiler birbirine saldırmak, kızdırmak için yazmaz, tamamlayıcı, eksik giderici, bilgilendirici yazarsa stres de olmaz. saygılar.

Doğru lafa ne denir size bol kazançlar.

Sayfa 48/1252 İlkİlk ... 38464748495058981485481048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •