haftalık kıyasları çok mantıklı bulmuyorum kendi adıma heleki bugünkü son 2-3 saatteki fiyatlamalar enteresandı(bu kıyas neredeyse bütün şirketler için dolar yönünde olur zaten son 1 hafta için). Artık son fiyatla 35% civarı alacağımız var. Tabi bu 1 milyar dolar piyasa değerine göre. Zaten hakettiği bu bilanço ve beklentiler ile 1 milyar doların çok üstü(subjektif tespit). Döviz net borcu olsa anlaşılabilir ama o bakımdan da bir negatiflik yok çok şükür... YTD.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
2022 6 .ayda fiat nerelere gelebilir
işime gelir ama "afaki" buluyorum". 90-100'de "iyi"dir, 120 "can"dır(normal buluyorum), 135-150 "canan"dır. 120 diyen analist duydum da yine de "temkinli" olmayı seviyorum galiba. Şirket de zaten yıllık bilanço sonrası(şubat) beklentilerini açıklayacaktır. Zira doların her gün 1 lira arttığı günlerdeyiz. Bu zamanda beklemekte fayda var. YTD.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Arkadaş öyle satıyorlar ki sanki dolar 9 liraya düştü.Keske full malda durmasaydik hiç değilse ortalama yapardık buralardan.
Yer İmleri