Sayfa 484/990 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Viop XLVII

long kapandı .....6146.....şort.....

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sen zamanında yarı final vizesi aldığımız Avrupa Kupası milli maça gitsen kaybettik diye stadı erken terkedenlerden olurdun muhtemelen
    Malesef öyle, bu işlerde inat adamı bitirir, daha önce battım ondan biliyorum
    denersin baktın olmuyor kapatır poz. u başka bi gün daha yukarıdan tekrar denersin.
    Bugün o gün değilmiş, denedik olmadı, istersen sende dene
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Malesef öyle, bu işlerde inat adamı bitirir, daha önce battım ondan biliyorum
    denersin baktın olmuyor kapatır poz. u başka bi gün daha yukarıdan tekrar denersin.
    Bugün o gün değilmiş, denedik olmadı, istersen sende dene
    Hahahahahshahahahahahhzhahhahahahahhshha

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Onu bunu bilmem ABKA, Şubat'ta çöküş dedin, olmazsa çizik atarım artık üstüne kusura bakma

Bir tane Temmuz-Ağustos arası Dow mu, S&P miydi neydi tahmininden eksin var, bunla nötr'lemelisin.

Bu adamın işi yok beni mi takip ediyorsun diyeceksin, yok ya, topiğe yeni girdiğim zamanlar bu arkadaş bilgili bir arkadaşa benziyor dedim öyle long, short, flat, sistem falan muhabbetleri arasında, hacker gibi de avatarı var anlıyordur sistem mistemden, oradan yani...

Anyway, Şubat'ı bekliyoruz...
    3 kere battim..4.batışta da seni batırmayayım.Iste bunu bilmiyordun...GOGOGO..😀

5. Çokmu hoşuna gitti, seni gidi gidi duydun fışkırtma geliceğini kikir kikir gülersin
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    SASA, BIMAS, THYAO , SAHOL gibi ağırlığı yüksekler eksi, vatandaş alımı ile yükseliyoruz gibime geliyor.
    Vatandaşı para ile yıkıyorlar. Öyle böyle değil para fışkırtıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    son 1-2 yıldır trend var .. nerede biteceğini kimse bilmiyor
    olay budur, trend yukarı trend

nerede biteceğini kimse bilemez, hele bi fiyatlarda köpük oluşsun, bankalar thy tuprs falan gibi blue-chip hisseler 20 üstü f/k işlem görmeye başlasın, o vakit düşünürüz acaba uv tepe mi oluşuyor diye

o vakte kadar, bu haftanın hisseleri neler- bugün ne almak lazım- falan diye idare edicez

8. Geride kalanları aldılar gibi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 484/990 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •