-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 33,2 milyar dolar (önceki 33,5mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 145,2 milyon dolar (önceki -106,5mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 17,1 milyar dolar (önceki 16,8mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku 102,2 milyon dolar (önceki -121,6mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 532,5 milyon dolar (önceki 496,1mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 36,4 milyon dolar (önceki 7,3mln)
-
*erdoğan: Golan'ın bm kararıyla suriye'ye ait olduğu kesinleşti, israil'le alakası yok, trump 'ben yaptım oldu' diyor
*erdoğan: Bu işlerin üzerine üzerine gideceğiz, yalnız da kalsak biz gideceğiz
-
Dolar 5.59...işbankası satış fiatı nette 5.63 !!!
Merak ediyorum gece dolar 5.30 olunca havaya zıplayan yalamalar vardı,şimdi sus pus,galiba reise gazı vermiş olacaklarki yine dışarıya giydirmeye başladı,böyle devamederse seçime 6 gayme ile gireriz...ytd.
-
Dolar/TL 5.6095 5.27%
Sterlin/TL 7.3993 4.02%
Euro/TL 6.3521 %4.30%
-
Viop 30 118.275 -3.76%
BİST 30 115.686 +0.57%
-
AA: FETÖ'cülerle irtibatlı olduğu iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri