Sayfa 485/1002 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu adam eski başbakanın oğlu gemileri ile uyuşturucu taşıyor dedi.Bu konuda soruşturma açılmadı.Böyle bir sistem devam edebilir mi.
    Veysi bugün konuşmuş kayıtlar montaj demiş.

Suçluya cezasını verecek olan sistemin başında yine suçlular varsa öyle bir devam eder ki...

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Veysi bugün konuşmuş kayıtlar montaj demiş.

Suçluya cezasını verecek olan sistemin başında yine suçlular varsa öyle bir devam eder ki...
    Olmaz bu şekildeki sistemler hep çökmüş çökmeye mahkum ,devam edemez.Benim çocukluğum gençliğim sscb amerika kavgası ile geçti.Soğuk savaş vardı sscb amerika ile yarışabilecek kapasitede bir karanlık imparatorluktu.A bir de bakıldı ki ortada kağıtdan bir kaplan varmış,bir gorbaçov geldi perestroika falan bir baktık sscb tarihteki yerini almış.Yugoslavya vardı,çekoslavakya vardi ,vardı da vardı .Biz belki üç beş yıl için değil de 30 40 yıl sonrası da ne durumda oluruz bunlar düşünülmeli.Yoksa bunlar istekle falan olacak işler değil,güç meselesi,her gün zayıflıyoruz,çok zayıflarsan gelir seni yerler,uluslararası sistemde kurt kanunu geçerlidir,zayıfı yerler.

3. Makarna salça ile oy topluyor diyenlerin bunu yapması bir ironi değil mi .

Şu anda son seçimde oldukça geride oldukları ilçelerde kapı kapı dolaşıp başvurmadıkları halde. Yardım kolisi dağıtması .

Üstelik bizim iki Evimiz var ihtiyacı olan verin istemiyoruz diyenlere bile verilmesi daha da enteresan .

Bir şeylere hazırlık mı var acaba diyemeden geçemiyorum .

4. Yine yazıp yazıp siliyorum, bu 50% ile işimiz zor. Kendinizi kurtarın gerisini sallayın.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Olmaz bu şekildeki sistemler hep çökmüş çökmeye mahkum ,devam edemez.Benim çocukluğum gençliğim sscb amerika kavgası ile geçti.Soğuk savaş vardı sscb amerika ile yarışabilecek kapasitede bir karanlık imparatorluktu.A bir de bakıldı ki ortada kağıtdan bir kaplan varmış,bir gorbaçov geldi perestroika falan bir baktık sscb tarihteki yerini almış.Yugoslavya vardı,çekoslavakya vardi ,vardı da vardı .Biz belki üç beş yıl için değil de 30 40 yıl sonrası da ne durumda oluruz bunlar düşünülmeli.Yoksa bunlar istekle falan olacak işler değil,güç meselesi,her gün zayıflıyoruz,çok zayıflarsan gelir seni yerler,uluslararası sistemde kurt kanunu geçerlidir,zayıfı yerler.
    20 yıldır devam ediyor...Devamı da gelir ....Nasıl mı Sezgin Baran Halk TV ye bağlanıyor açıklama yapıyor ama Halk TV yapılan açıklamayı yayınlamıyor...CHP kanadı sülünün adamlarını beslediğini Mafya dan öğreniyoruz...Yani Sistem enetegre tesis gibi ...Neyse ben daha fazla yazmayayım...Bu yaştan sonra silivri falan çekilmez....

Not: Sezgin Baran Korkmaz ABD isteğiyle Avustırya da yakalandı..Neyse Reza olayı gibibirşey daha yaşayacağız anlaşılan....

Sürecin takiplerinde olduğunu belirten Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, "Söz konusu şahıs dün, 19 Haziran günü Viyana'dan takriben 260 kilometre uzaklıkta bir kasabada gözaltına alındı. Ve kendisi akşama doğru Viyana'ya getirildi. Hali hazırda Viyana Eyalet Ceza Mahkemesi'nde bulunmaktadır. Hakim karşısına çıkmayı beklemektedir. Kurallar gereği, doğal akış gereği yarın çıkması büyük bir ihtimal. Bizlerde bakanlığımızdan aldığımız talimat doğrultusunda gereğini yerine getirerek iade işlemleri için süreci 19 Haziran tarihiyle başlatmış durumdayız" sözlerine yer verdi.

Ülke batarken.!!
    halk fakirleşirken.!!
    insanlar çöplerden yiyecek toplarken.!!
    Bunları görmeyen.!!!
    Kafasını deve kuşu misali kuma gömenler!.!!
    Sanal ortamda kabadayılık yaptığını sanan.!!
    Zavallılar.!!
    Bu kafayla daha çok sürüneceksiniz.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Valla diyabetin var insulin falan yaptirmiyorsun baklava börek aynen yerim diyorsun veya ne covidi covid diye bir şey yok covidin gripten farkı yok diyorsun maske takmıyorsun elbet sanslıysan bir müddet yaşarsın ama sonun değişmez.ulkeler için yirmi yıl çok kısa bir süre osmanlı 600 yil yaşadı ama koca imparatorluk bile bizim aptalliklarimiza dayanamadi

Sayfa 485/1002 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •