Sayfa 485/2365 İlkİlk ... 3854354754834844854864874955355859851485 ... SonSon
Arama sonucu : 18920 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Prof Dr Tuğsan Egemen Bilgin
    @profdrtebilgin
    ·
    11s
    Covid19 tekrar geliyor. Yetkililere peşin peşin söyleyeyim. Ben de dahil tüm şiddet uyguladığınız hekim ve sağlık personeli üzerinden pandemi mücadele planı yapmayın. Farzedin ki gittik biz! Suriyeli hekim mi bulursunuz, tıp fakültelerini 2 yıla mı indirirsiniz bilemiyorum. Öptüm.
    @erefefik

2. Tutku Tanrıkulu Tek
    @tutituti3T
    ·
    13s
    Kimseye kendimi kanıtlamam gerekmiyor farkındayım. Ama şöyle söyleyeyim, ailem uzakta yaşıyor benim, ben işimi "ailem de uzakta bir yerde hasta olursa benim gibisine denk gelsin" diyebilecek şekilde yapıyorum. İşimi çok seviyorum, beni tanıyanlar var burada, ben rol yapmıyorum
    @erefefik

3. Alper Kıvılcım🇹🇷
    @kivilcim_alper
    Bana bugün modern tıp dedikleri şeyin gerçekten tedavi ettiği ( ağrıyı kesip baskılamaktan bahsetmiyorum) yok etmeyi başarabildiği bir tane majör hastalık söyleyin. Şeker, kanser, tansiyon, damar rahatsızlıkları ve hatta depresyon. Modern tıbbın ameliyat dışında bir başarısı yok
    Geri kalan tüm majör hastalıklarda, buna migren ve romatizmal hastalıklar da dahil, tek yapabildiği baskılamak ve haraca bağlar gibi ilaç sektörüne bağımlı yapmak. Biz tanrıcılık oynuyoruz bunda da bir mahsur görmüyoruz diyenlerin , YDDnin askerleri biz olacağız diyenlerin
    yapabildikleri af edersiniz ama bir bok yok. Kendini tanrı sanan helvadan putlar bunlar. Sonra da çıkıp milleti aşağılıyorlar. "Bunlar bir sivri sinek bile yapamaz, hatta o sivrisinek onlar bir şey alsa onu geri almaya bile güç yetiremezler" Tanrılarımış. Kendilerini sapkın
    pagan bir deli saçmasına inandırmışlar, peşlerinden gideni kendileriyle beraber çukura çekerken, gitmeyenleri de tarih boyunca olduğu gibi cehaletle, delilikle yaftalayarak dalga geçeren bu kavimle esasında kimin dalga geçtiği yine tarih boyunca olduğu gibi ortaya çıkacaktır.
    Aydınlık muhakkak gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. şimdi bu yazdıklarıma da tepki gösterenler olacaktır. Herkesin kendi seçimi. Kim kimle dalga geçiyor finalde göreceğiz hep beraber.
    İnsan tanrı (homo deus) safsatalarıyla kendini dünyanın sahibi sananlar (Allah mülküne kimseyi ortak etmez) biz ölüme çare bulacağız diye kendilerinin yalan olduğunu bildikleri halde insanları kandıranlar ( Her nefs ölümü tadacaktır) kendilerini tanrı ilan edenlerin peşinden
    gidenlerin sonu da rezillik ve zelillikten başka bir şey olmayacaktır. Artık her şey açık. Hiçbir şey 2020 şartlarında değil. Son iki senede her şey gözümüzün önüne serildi, ortaya çıktı. Hem de bunların sahte bilimleriyle değil, gerçek bilimle ortaya çıktı. Kimlerin yalan riya
    içinde olduğu ne amaçlarla neler söylediği belli. Herkesin seçimini yapabileceği kadar her şey şeffaf. O yüzden bu konuyla alakalı daha ancak (onlarla) dalga geçmek için yazmak dışında bir şey yapmayacağım. Bunlar da son sözlerimdir
    ................................
    @erefefik

4. Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    3s
    @kivilcim_alper
    ve
    @evvalSeluk8
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Ameliyat da başarılı değil. Yapılan operasyonların büyük çoğunluğu, operasyona gerek olmadan iyileşebilen hastalıklar. Modern tıp şarlatanlıktır. Net. Okuyun lütfen.

Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    Çocukluğumdan bildiğim ama hiç gitmediğim mahallelerde bulunan şifacılar ile kırıkçı çıkıkçıların hakkında yaşadığım ömür boyunca birebir muhatap olanların anlattıklarından hepsinde ortak olan bir şey dikkatimi çektiği için bunlarla ilgili bir araştırmaya giriştim. Hala devam👇👇
    ediyorum. Ancak şimdiye kadarki araştırma sonucuna göre kafam artık bu konuda çok net. Sorumun cevabını detaylı bir şekilde aldım. Araştırmaya devam etmemim sebebi daha başka öğreneceğim çok şeyin olması. Ancak bu benzerliği fark etmeden 2 yıl önce kırıkçı çıkıkçılar ile 👇👇

ilgili kendisi de bir ortopedist olan Cerrahapaşa Tıp Fakültesi eski başhekimlerinden bir hekimin kırıkçı çıkıkçılar ile ilgili yayınladığı bir kitapçıkta bu kırıkçı çıkıkçıların uyguladıkları metodları tıbbi olarak tanımlaması ve hatta diplomalı ortopedistlerden daha ileride👇👇

olduğunu, aynı zamanda bunların kullandıkları alet, edevatların da işlevli ve tıbbi olduğunu belirtmesi üzerine ülkenin tamamındaki şifacı ve kırık çıkıkçılar arasında istisnasız benzerlik dikkatimi çekebildi. Soracaksınız tabii "benzerlik nedir?" diye. Söyleyeyim.Türkiye'nin
    her yerindeki şifacılar ve kırık çıkıkçılara gidenlerin tamamı onların bir fiyat tarifesinin olmadığını, ücret sorulduğu zaman hepsinin "at bir şeyler" diyerek verilen paranın miktarı ile hiç ilgilenmediklerini asla bu az demediklerini, paran yoksa da canın sağolsun diyerek👇👇

uğurladıklarını biliyordum. Bunun ülkenin her yerinde bu şekilde olması kendiliğinden oluşan bir gelenek olması mümkün görünmüyordu benim için ve dinlediğim hikayelerde de yapılan uygulamaların hızlı çözüm getirdiğini de gördüğüm için, ayrıca onlardan olduğunu bildiğim 👇👇

bazı uygulamaları kendimin de uygulaması sonucunda gerçekten aynı hızlı çözümlerine şahit olduğum için bunların aslında KOCAKARI YÖNTEMLERİ DEĞİL DE TIBBİ YÖNTEMLER UYGULUYOR olduklarını düşünüyordum.Ancak bu düşüncemde sadece bu iki gözleme dayanması durumunda zayıf ve hissi
    bir düşünce olarak kalmaması için konuyu araştırmaya başladım. Ve yanılmadığımı gördüm. Selçuklu zamanına kadar kırıkçı ve çıkıkçıların kendi tecrübeleri ile edinilmiş uygulamalar olmadığını, aslında hepsinin döneminin ciddi tıp eğitiminden geçirilerek sık sık imtihana tabii 👇👇
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    24 Haz
    tutulan hekimlerden ve yine o hekimlerin usta çırak ilişkisi ile yetiştirdikleri hekimlerden olduğunu öğrenmem beni şaşırtmadı. Çünkü bu sonucu bulacağıma neredeyse emindim ve o sonucu buldum. Ancak yaklaşık 50 - 60 senedir KOCAKARI tedavicileri diyerek itibarsızlaştırılan 👇👇
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    24 Haz
    Bu hekimlerin gerçekten birer hekim olmadığına, şarlatan olduğuna inandırılan bir çok insan için şaşırtıcı olabilir. Zira asıl ŞARLATANLIK bu itibarsızlaştırma kampanyasının başını çeken modern!? tıbbın TARİFELİ SÖZDE HEKİMLERİNİN yaptıkları idi.
    Bu konuyu araştırmanızı
    kendi sağlığınız ve şarlatanlığa yem olmamanız için şiddetle tavsiye ediyorum. Bu konu ile ilgili yaptığım araştırmayı yeterli gördüğüm zaman sonuçlarını kaynakları ile birlikte vermeyi düşünüyorum. Tabii Allah izin verirse. Ama bence her merak eden araştırsın ve sonuçlarını 👇👇
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    24 Haz
    yayınlasın ki; hem bir kişinin sırtında yük olarak kalmasın hem de yayınlanması riske girmesin. Benim görmediğim, fark etmediğim nice önemli detayları araştıran başka kimselerin de ortaya çıkarabileceğini düşünüyorum. Merak eden herkes sorumluluk hisseder diye ümit ediyorum.
    Hakli oldugu yerler var. Mesela bel fitigi, boyun fitigi ameliyatlarinin %90'i gereksiz ameliyatlardir. Bunu soyleyen de bu konuda Turkiye'nin en onemli doktorudur.
    Modern tıp şaratanlık degildir. Hastaligi nasil teşhis edeceksiniz? Modern tıp bilimsel metod kullanır ama bilim değildir. Doktorluk, cok guclu hafizaya dayalı bir mukayese sistemi. Ezberi kuvvetli olanlarin cok iyi yapabilecegi bir iş. Bence bu derece branşlaşma pek dogru olmamis. Insan bir bütündür.
    @erefefik

5. İngiltere’den Yorum
    @ingiltereyorum
    Milyonlarca Türk yoksulluğa sürükleniyor; diğerleri kripto para satın alıyor. Toplum yoksullukla mücadele ediyor.
    — The Economist
    @erefefik

6. Dr. Özcan Yücel
    @drozcanyucel
    Omicron yalnızca bir soğuk algınlığı.
    Soğuk algınlığında ne yapardık?
    Kendimizi izole ederdik, kimseyi öpmezdik, 3-5 gün vitamin çorba vs dinlenirdik. O kadar. Ama yaygara yapmazdık, hastaneye gidip burnumuza çubuk sokmazdık. Sosyal medyaya hastalığımızı ilan etmezdik.
    Tamam da ilk çıktığında gripten 14 kat daha öldürücüydü. Sonraki varyantlarda öldürücülük düştü, bulaşıcılık arttı. Şimdi yine gripten çok daha öldürücü.
    @erefefik

7. Sermiyan Midyat
    @SermiyanMidyat
    ·
    2s
    Trabzon uçağındayım.
    Herkes Arapça konuşuyor. Umarım Trabzon’a gidiyorum.
    Arap gideceği yeri bilme mi abi? Bizim ilericiler bilmiyor.
    @erefefik

8. Tebernüş Kireçci
    @TebernKireci1
    20 yıldır dinlediğim ev yalanları

- Ev fiyatları yarıya düşecek dolar 2 katına çıkacak. 1 ev alacağınız parayla 2 ev alırsınız.

- İnsanlar krediyle ev alıyor. Borcu ödeyemeyecek. Evler bankalara geçecek. Bankalar konut zengini olacak.

- Bu eve bu para verilmez.

Başka?
    @erefefik

Sayfa 485/2365 İlkİlk ... 3854354754834844854864874955355859851485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •