Sayfa 487/1006 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Vob 24

1. Hayırlısı bakalım geceye short girdim endekste

2. Çalışan(ajan)ının serbest kalmasını istiyormuş katillerin efendisi. Niçin ABD'de darbe olmaz, çünkü orada ABD elçiliği yoktur.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    ee nolacak simdi
    elciyi adam hesabina almadilar veda ziyaretini kabul etmediler
    disisleri beyaz saray hepsi beraber aldik bu karari deyince veda ziyaretini yarin kabul edeceklermi acaba?
    ozaman beyaz saraya da bi posta okuma beklerim ben yarin normali bu .

4. abd fetöcüleri açık açık koruyor.

5.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Haber döviz long, bist şortçulara yarar. Ama döviz o kadar büyük tepki vermedi. Belki haber daha tam duyulmadı.

YTD
    Vatandaşın bunu taktığımı var,kim yapıyorsa hiç bir ekonomik parametreye bakmıyor,satıcı geldimi sürüyor yukarı.Tabiki eninde sonunda ekonomik parametreler galip gelecek ama o zamanda belki satıcı kalmayacak.

6. Benim anlamadığım hep benim gibi parasız adamlarmı var,şöyle piyasa yapıcıyla boy ölçüşecek biri çıkıp şapka düştü hemşerim deyip niye basmaz şortuda bizi yalnız bırakır büyük paraya karşı.

7. Yoksa ekonomi çok iyi de biz kısıtlı bilgimizle yanlış anlıyoruz, faizlerin 12 kırması çok güzel bankalar para basacak deyip long mu yapmalıyız.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Doğru,mümkün değil.Amerikan karar mekanizmasında bu tür kararların ''olur''u Başkan'a kadar gider.Her sabah Başkan'a günlük brifing verilir,bürokrasinin konuşup karar aldığı konularda Başkan'dan bir itiraz gelmez ise icra edilir.(Not:Irak'ta çuval olayında da bizzat Başkan Bush'un onayı vardı)
     Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    ee nolacak simdi
    elciyi adam hesabina almadilar veda ziyaretini kabul etmediler
    disisleri beyaz saray hepsi beraber aldik bu karari deyince veda ziyaretini yarin kabul edeceklermi acaba?
    ozaman beyaz saraya da bi posta okuma beklerim ben yarin normali bu .
    Biraz ABD'yi ve dünyayı takip eden herkes bu tür bir kararı tek başına büyükelçiliğin alamayacağını bilirken,devleti yönetenlerin bu kadar dünyadan bihaber olması hayret verici.Doğru uyarıları yapacak yılların birikimine deneyimine sahip donanımlı diplomatlar da ''monşer'' diye gönderildi,dış politikamız bataklığa gömüldü.

Sayfa 487/1006 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •