Originally Posted by Akın Size nerden ulaştı bu bilgi, bizde dövizle fatura kesiyoruz ama bize ulaşan bir bilgi yok. Şirketimizin mali müşavirinden geldi. Bende ne oluyor diye bir bakındım ancak yasal bir dayanağı bulamadım.
6.25 faiz artırımında bu kadar düşmemişti meret. petrol falan mı bulundu ne.
Originally Posted by shorts 6.25 faiz artırımında bu kadar düşmemişti meret. petrol falan mı bulundu ne. faiz arttırımında 50 kuruş birden düşmüştü, saniyesinde
Originally Posted by shorts 6.25 faiz artırımında bu kadar düşmemişti meret. petrol falan mı bulundu ne. bilanço zamanı hep böyle. mb destekte veriyor. 7 haftada 19 milyar satmış.. halada satıyor.
Ahahahahahahah ,[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] hedef 5.70 iş bitmiş sonrasına bakarız Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by vicente Fedden sonra kaldigi yerden devam eder. Tr adina pek bi umut yok fed duzenbazi gecsin bi bakalim Klasik fed dolandiriciligi Fed diye zirlayan bi enki var Yine patladi Haftaya bakalim dolara
Originally Posted by YSFKRM Şirketimizin mali müşavirinden geldi. Bende ne oluyor diye bir bakındım ancak yasal bir dayanağı bulamadım. böyle birsey varsa bizim üst yönetimden bize haber gelir zaten, burdan yazarım
Originally Posted by 111222333 faiz arttırımında 50 kuruş birden düşmüştü, saniyesinde buralara anlamındaydı..
Forum Rules
Yer İmleri