sen de sürekli zam yapıyorsun.
hani bir seneydi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Devletin tek bankası olur o da merkezdir bizde tam 3 tane hadi ziraatı kullanıyom da halka açıkları bırak madem kullnnacan milletin parasını ver ne halt yiyorsan ye demi ha bire kredi kredi verse başka birşey yok.... babamın deyimi ile turp gibi 2bin gayme cebimize cash versene yok...
Devletin tek bankasi olsa mahkeme mahkeme salon salon dolasip diz cokup el etek yalayacakti simdi ABD'de.
Boyle olunca yumurtalari degisik sepetlere dagitmis oluyor. Ilerde baska bir ulkenin mahkemelerinde surunmek istedigi zaman onlardan birini kullanir.
3-5 ayda basladik sahna. Duruma gore not artiriyoruz iste. TAv o zaman 25'ti. Soluksuz satis yeyip 20'ye gelince 6 aya artirdim. Korona her tarafi yeyince 1 seneye. 2 sene de de fazla beklentiye girmemis olalim. Bu hikayeler, yani eski zirveler uzun zaman alacak gercekten.
Kredi kartları ödemesi haziran sonuna kadar ertelenecek, şuandan 125 gün sonraya. KOVİT nedeni ile bugüne kadar gelen en ilginç karar bu bence. Bankaları ayakta tutmak bence daha doğru olurdu, sanki bankalara aşırı yükleniyoruz gibi.
ben de didim de karşı çıktılar.merkez para bassın.
herkesin cebine 5 bin lira koyun
.ama senet imzalatın dolar almayacağına
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri