Liste yok mu liste....
2 tane araba markası ve parfümden başka aklıma bi şey gelmiyor....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Liste yok mu liste....
2 tane araba markası ve parfümden başka aklıma bi şey gelmiyor....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Şöyle kabataslak topladım da 63 milyar dolarlık eurobond ihracımız var. 5,25 milyar dolar da sukuk ihracı, toplam 68,25 milyar dolar.
Eurobondlar için 2021 yılında ödeyeceğimiz rakamlar: 3 milyar dolar itfası gelen var, 4 milyar dolar da kupon ödemesi mevcut. 2021 yılı için toplam 7 milyar dolar ödememiz var.
7 milyar dolar ekonomimiz için düşük bir rakam. Enerji fiyatlarının düşmesi de olumlu etki. Bana kalırsa eurobondların henüz ödenememesi diye bir şey söz konusu olmaz. Ancak 2021 yazında turizm virüs yüzünden yine pas geçerse o zaman ortalık karışabilir.
Ayrıca dolar bu hızda artmaya devam ederse carry trade, faiz artışı vs. gibi yollarla sıcak para girişi beklenebilir.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Usd try 8.0808 gördüm . Boykot şimdi sıra benim arabama geldi , reis bu bursa malı desem kurtarır mıyım?
Marketlerdeki Fransız ürünler hangileri.
Liste alabilirsek boykota katkımız olsun.
Fransız sanıp yanlış ürünleri boykot etmeyelim.
Borsa sert düştü 115 sınırında,düşüş % 2.85.
Sanırım borsada tabanlamalar başlar bundan sonra,gördüğüm adel tabanı 20.04.
Yer İmleri