Sayfa 490/987 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    şimdi Türkiye bir norveç ya da isviçre olsa, kılıçdar aday olsun derim..ama burası Türkiye
    İngilizlerin yazılı anayasası yok.!!
    Japonların anayasasını 2. Dünya savaşı sonrası Amerikan generalları yazmış.!!!
    Bizde yazılı anayasa var.!!!
    Özal bile anayayı bir kere delmekle bir şey olmaz .!!
    Sözü ortada iken.!!!
    Elinde gücü bulunduranlar.!!!
    Kim takar anayasayı modunda.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kılıçdaroğlu: O kadar kin, öfke duyuyorlar ki belediye başkanlarımızın çalışmalarını hazmedemiyorlar, baskı kurmaya çalışıyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kılıçdaroğlu: “Ekrem İmamoğlu'ndan intikam alacaklarmış. Orada teröristler çalışıyormuş. Senin görevin ne? Yakalamak değil mi? Git yakala niye bağırıyorsun? Varsa terörist gidip yakasından yakala savcıya teslim et. Ama yapmıyor.”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Reis konuşuyor

5. https://yatirimkurusu.com/finansal-s...arsamba-olayi/

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdoğan: Aldığımız önlemlerle döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla almıştık, inşallah enflasyon üzerindeki köpüğü de hızla alarak ülkemizi hak etmediği bu görüntüden kurtaracağız

Erdoğan: İnşallah en zoru geride bıraktık

Erdoğan: "Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız."

Erdoğan:
    Döviz kuru ve fiyatlardaki aşırı yükseliş gibi tatsız hadiseleri, yolda önümüze çıkan dikenler çakıllar olarak görüyoruz.
    Enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alarak ülkemizi hak etmediği bu görüntüden kurtaracağız.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Aldığımız önlemlerle döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla almıştık, inşallah enflasyon üzerindeki köpüğü de hızla alarak ülkemizi hak etmediği bu görüntüden kurtaracağız

Erdoğan: İnşallah en zoru geride bıraktık
    Hep insallah insallah..
    Dovizdeki kopuk dedigin olayi 1 gecede de malum hareketlerle alabilirsin ( aldigini sanarsin) amaaa
    Enflasyondaki kopuk dedigin rakami almak ciddi ve dogru ekonomik tedbirlerle olur, ki tam terse kurek cekersen, insallahla olmaz o is.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 490/987 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •