ben üç haneye çıkana kadar yazmama kararı aldım burada
üçüncü çeyrek gelmeden yazmak ta boş bence.
ben üç haneye çıkana kadar yazmama kararı aldım burada
üçüncü çeyrek gelmeden yazmak ta boş bence.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Asıl haber bilançoda yükselen gelirler karlar değil. Faturalar 3-5 misli arttıysa gelirlerde misliyle artacak. Bu malumun ilanı olur. Asıl mühim olan şirketin geleceği. İmtiyaz uzatımı,5-g ihalesi,blok hisse satışıyla yönetim iyi bir özel şirkete geçerse o zaman kar patlamsı olur.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Bir arkadaşım vardı kriptolarda herkese tavsiye verirdi 3x yapacak5x yapacak gibi ama kendisi alıp satmazdı. Bende gülerdim ona derdim ki gerçekten inansan evini arabanı satıp basarsın diye...
Ben bu hissenin 3 doları geçeceğine inanıyorum. 2 yıl önce evimi satıp 10 liradan basmıştım. Hala alıma devam ediyorum.şuan kağıdın önünü tıkayan şey imtiyaz uzatımı,5 g ihalesi , blok hisse ve yönetim ortaklığı paradoksu... Bu düğüm çözülürse hisse kopar gider. Belki üç belki on dolarda alır soluğu...
Bankof.ykredi ikilisi nekadar paslaşıp basarlarsa bassınlar inadına topluyorum. Görecekler kimin d.ss.gı daha büyükmüş...
Toplamaya devam. Kentufu da geçip hissenin ağası olacam
Tahtacıyı çözdüm. Sert aşşağı yukarı hareketler yapıp dökülenleri toplamak. Günlük işlemin çoğunu ykredi ve bankoftan yapıyor. Ykredi de hiç maltutmaz günlük aldığını satar,sattığını alır.ykredi sabah satıp düşürmüşse mutlaka sattığını alıp günü sıfır malla kapatır. Günlük 15 milyon işlem varsa 5 milyonu ykredinin alsatıdır...
Ses verin kimse yok mu. Şizofren ettin beni tahtacı kendi kendime konuşuyom![]()
Türk Telekom Ventures’ın DTCP fonunun yatırım yaptığı yapay zekâ girişimi Cohere, 5 milyar dolarlık değerleme ile 450 milyon dolar yatırım aldı
X de gördüğüm haber. Başka hisse olsa bu habere 40 tavan çeker. Yapay zeka,fon,5 milyar dolar değerleme.... Bu kelimelerin her birinin 10 tavanı olur diğer kağıtlarda.ama ttkom olunca tık yok... Taban olmayaydık bugün iyiydi![]()
Yer İmleri