Originally Posted by martind Beyler halk alım yapmaya başladıysa siz kacın kacınnnnnn... Benim tahminim 5,6-6 arasında dolarları vericekler halka : D Taşısın arkadaşlar 1 yıl boyunca... Libor olmuş 26.25...Hala dolar 6 üstüne cıkıcak demeyin :D...Göle maya çalmaya benzer : D Bu haftayı halka dolar gecirme haftası ilan ediyorum... Biz razıyık ağam taşımaya. 1 dolar 1 lira olsun gider ABD de harcarık. Mal mülk sahıbısı oluruz hem namımız yürür
Originally Posted by martind Beyler halk alım yapmaya başladıysa siz kacın kacınnnnnn... Benim tahminim 5,6-6 arasında dolarları vericekler halka : D Taşısın arkadaşlar 1 yıl boyunca... Libor olmuş 26.25...Hala dolar 6 üstüne cıkıcak demeyin :D...Göle maya çalmaya benzer : D Bu haftayı halka dolar gecirme haftası ilan ediyorum... sikinti yok gecirsinler
bir halt olacağı yok.
Ben de full dolara gecicem hemen değil...Önümüzdeki 1 yıl boyunca dolara gecip, ölene kdr TL bulaşmak istemiyorum.
Originally Posted by martind Ben de full dolara gecicem hemen değil...Önümüzdeki 1 yıl boyunca dolara gecip, ölene kdr TL bulaşmak istemiyorum. Şu pastayı da bi yiyim...Önümüzdeki hafta diyete gireceğim gibi bişey olmuş bu İstesem her zaman diyete girerim de girmiyom işte...
Originally Posted by martind Ben de full dolara gecicem hemen değil...Önümüzdeki 1 yıl boyunca dolara gecip, ölene kdr TL bulaşmak istemiyorum. Originally Posted by martind Haftaya cumaya kadar 6'ya kadar cıkar...Bugun 5,6'dan fullendim..6 gibi boşaltırım... Reis secime ortamı gererek girmek istiyor...Mb göstermelik bi mudahale yaptı..Yersen... Korku reisin işine gelir. hocam 22.03.2019 tarihindeki mesajında full dolara geçtiğini söylemişsin gözünü seveyim kafa bulma milletle
thyao ve tuprs olmasa endeks kaç kapatırdı acaba
Originally Posted by ayhan53 thyao ve tuprs olmasa endeks kaç kapatırdı acaba Şşşşşttttt EREGL imi de unutma !!!
Originally Posted by EREGLTUPRS Şşşşşttttt EREGL imi de unutma !!! o listemd eyok bakmıyorum ona
Forum Rules
Yer İmleri