Sayfa 512/916 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. 40 kademe oynaklığı var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
    Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    musade senin de buyur tabiki, ama yarin 4,90 olacakmiki, olmzsa seni görecekmiyiz sahnede peki, ben yarin 4,90 artık zor diyorum.Ytd.
    Adamlar bugun icin 5,00 a cizgiyi Cekmis Yarin 4,00 cekmeyecekleri ne maglum, duduk onlarin elinde, alanda satanda kendilleri, artik keyiflerini bekliyecsgiz.

3.  Alıntı Originally Posted by Otomasyoncu Yazıyı Oku
    Adamlar bugun icin 5,00 a cizgiyi Cekmis Yarin 4,00 cekmeyecekleri ne maglum, duduk onlarin elinde, alanda satanda kendilleri, artik keyiflerini bekliyecsgiz.
    Malesef alternatifi yok bizi bu batırdı denize düştük yılana sarıldık neredeyse 5 üstüne kalmasına sevinir olduk

4. Bu günlük tabiki

5. Bu Haber bayagidan beri dikkatimi cekmisti, yaklasik bir aydir portfoyumun %40 ni kaybettim, cok arastirdim ve icbc Nin kisa zamanda buyuk picler atabilecegini dusundum. Bugun hissenin tabani bitince bir yerden girdim. Gelelim Habere yakinda üNLü çinli bir Elektronik sirketi yakinda Turkiyeye giris yapiyor. Bu tahminim Mi xioami firmasi, sonucta bu firma para transferlerini bu banka uzerinden yapacaktir. Aslinda bimeks ve Bunun arasinda cok gidip geldim. Fakat bimeks Bitik fakat icbc gelecegi parlak bir banka, neyse Ben hisseden umitliyim. Belki 3 ve 2 li rakamlar gorebilecektir, fakat orta vadede bankanin daha aktif bir hale gelecegini dusunuyorum. Umarim yanilmam ve Hepimiz kazaniriz.
    Screenshot_2017-11-15-18-53-54_com.android.chrome.jpg

6. Ayrica Turkiyenin en buyuk bankasina (garanti 250 milyon Dolar) kredi verme gucundeki bu bankayi sirket olarak kucumsememek gerekiyor, Belki bunlar galibin son gunleridir. Yarin ola Hayrola

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by Otomasyoncu Yazıyı Oku
    Ayrica Turkiyenin en buyuk bankasina (garanti 250 milyon Dolar) kredi verme gucundeki bu bankayi sirket olarak kucumsememek gerekiyor, Belki bunlar galibin son gunleridir. Yarin ola Hayrola
    Bildiğim kadarı ile krediyi direk bizimki değil bizimkinin konsorsiyumunda çin icbt veriyor

Sayfa 512/916 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •